Kompleksna urbana politika in gradbeništvo

Gradnja 0 Comments
Kompleksna urbana politika in gradbeništvo

City novice

Mrežna izdaja RIA Novosti je 8. aprila 2014 v Zvezni službi za nadzor na področju telekomunikacij, informacijskih tehnologij in množičnih komunikacij (Roskomnadzor) registrirana. Potrdilo o registraciji Številka številka FS77-57640

Kompleksna urbana politika in gradbeništvo

Dosje

Ustanovljen leta 1988 z odločitvijo Sveta ministrov SSSR, nato pa se imenuje Mosstroykomitet. Leta 2001 se je preimenoval v Kompleks urbanistične politike in gradnjo Moskve. Leta 1988-1990 je strukturo vodil nekdanji vodja Glavmosstroya, Peter Surov, 1990-2010 – Vladimir Resin (zdaj poslanec državne dume iz Združene Rusije). Stroykompleks nadzoruje vsa vprašanja, povezana z gradnjo in razvojem infrastrukture mesta. Sestavljen je iz sedmih oddelkov: Ministrstva za razvoj mestne politike, Oddelka za gradbeništvo, Arhitekturnega odbora Moskve, Moskomstroyinvesta, Mosgosstroynadzora, Moskomekspertiza in Oddelka za razvoj novih ozemelj. Kompleksno razvija in izvaja dva državna programa – "Urbanistična politika" in "Stanovanjska", je tudi soizvajalec ostalih 16 državnih programov.

Kompleksna urbana politika in gradbeništvo

Nagrade in priznanja

1999-2001 – namestnik državnega sveta Republike Tatarstan iz teritorialnega okrožja Prikamsky. Po selitvi na službo Ministrstva za gradbeništvo, arhitekturo in stanovanjske in komunalne storitve Republike Tatarstan, je zavrnil mesto namestnika ljudstva.

Kompleksna urbana politika in gradbeništvo

Kliknite pot, da posodobite urnik.

Elektronsko periodiko Vedomosti je bilo registrirano pri Zvezni službi za nadzor skladnosti z zakonom o masovnem sporočanju in varstvu kulturne dediščine 22. decembra 2006. Potrdilo o registraciji št. FS77-26576.

Kompleksna urbana politika in gradbeništvo

Kompleksna urbana politika in gradnja mesta Moskva

Kompleks politik urbanističnega načrtovanja in gradnje mesta Moskva je struktura, ki združuje vse procese urbanističnega razvoja megapolisa: od razvoja glavnega načrta, oblikovanja in izdajanja GPZU, interakcije z investitorji do ocenjenega racionaliranja in določanja cen pri načrtovanju in gradnji proračuna, od spremljanja cen gradbenega materiala do dela z sindikati in samoregulativne organizacije.