Kolikšna je demontaža hangara

Demontaža 0 Comments
Kolikšna je demontaža hangara

Demontaža kovinskih konstrukcij, zgradb, konstrukcij. Uporaba avtomobilov, plovil.

Najpreprostejši hangarji so okvirji. Okvirni hangarji so hrami, sestavljeni iz okvirja, obloženega s plastjo profiliranega lista, ki je medsebojno nadgrajen. Demontaža okvirja hangarja ni nič zapletena in se opravi v 3-4 dneh.

Kolikšna je demontaža hangara

Razstavljanje hangarjev

Na splošno je razstavljanje hangarjev: masovni dogodek, ki zahteva izkušene montažerje, orodja in določeno opremo (manipulator, žerjav). V skladu s tem, da bi razstavili to ogromno strukturo: boste morali uporabiti veliko sil.

Kolikšna je demontaža hangara

Demontaža kovinskih konstrukcij
PREPREČNO IN ZELO

Pri demontaži kovinskih konstrukcij za nadaljnjo montažo na novo lokacijo je zelo pomembno, da jih previdno razstavite in ne poškodujete konstrukcijskih detajlov med razstavljanjem in transportom na drugo mesto in med namestitvijo.

Kolikšna je demontaža hangara

Zahteva za povratni klic

Podjetje "SpetsDemontazh" nudi storitve za demontažo, rušenje skladišč. Zaradi skladiščenja je posamezna gradnja, se razstavljanje skladišča začne s strokovnim pregledom objekta. Vsako skladišče se razlikuje strukturno in je lahko izdelano iz različnih gradbenih materialov. Po razvijanju načrta izpada skupina strokovnjakov nadaljuje rušenje in razstavljanje skladišča. Analiza skladišča se opravi ročno (na primer za prevoz skladišča na drugo mesto) in mehanizirano z uporabo specializirane opreme. Podjetje "SpetsDemontazh" lahko pomaga pri izvozu in prodaji odpadnih kovin iz objekta.

Vrste porušenih predmetov

Razstavljanje kovinskih konstrukcij, ki so bile izčrpane, se razlikuje od razstavljanja kovinskih konstrukcij za njihovo naknadno montažo (montažo) na drugem mestu. Prvič, ni potrebe po ohranjanju neoporečnosti gradbenih elementov: kovine je mogoče rezati na kakršen koli način, ki ustreza varnostnim predpisom. Drugi razlikovalni dejavnik je, da je rušenje kovinskih konstrukcij potrebno za "rušenje" – stroške dela lahko delno kompenzira odpadna kovina, ki določa pogodbo za demontažo, zato se takšna dela lahko imenujejo razstavljanje odpadnih kovin.