Kolikokrat je treba kiti stene pod ozadje

Kako narediti 0 Comments
Kolikokrat je treba kiti stene pod ozadje

Kako kiti stene pod ozadje

Pritisk sten s stenskim papirjem je pomemben korak notranjega zaključevanja prostorov, naj bo to stanovanje, zasebna hiša ali pisarna. In da se uspešno spopadeš s to nalogo, moraš vedeti, kako se zidati pod ozadje. Glavni namen pripravljalnega dela je doseči gladko, ravno površino, na kateri bi se ozadje lahko prileglo brez oblikovanja mehurčkov ali gub.

Kako kiti stene pod ozadje

V enem od člankov IVD je zapisano: "Na primer, na pravilno nanosu gladkega ometa, da bi dobili visoko kakovostno površino, je dovolj, da položimo en sloj končne kiti." Kaj to pomeni – "pravilno nanašani omet"? Zdi se nam, da imamo pravilno stvar, ampak kako vedeti zagotovo, ali je to dovolj za ozadje za ozadje za pleskanje in plute?

Kolikokrat je treba kiti stene pod ozadje

Kako kiti stene pod ozadje – najbolj podrobna navodila

Od avtorja: Dobrodošli, dragi bralci, na naši gradbeni strani. V svoji praksi je bil en radoveden primer. Prijatelj me je prosil, da mu damo dvigalo na gradbeni trg, ker smo bili na poti. Ko smo se odpeljali domov, se je dolgo dolgo hvalil o svojem nakupu – to je nerealno drago ozadje. Po nekaj časa sem se čudil na njih. Hmmm, želim, da ne grem. Kar sem videl, je bila grozna groza. Kot pravijo, njene oči boli. In vse, ker ni vedel, kako poditi stene pod ozadje.

Kolikokrat je treba kiti stene pod ozadje

Kako kiti stene pod ozadje: uporaba tehnologije in vrste kita

Vprašanje: zakaj dvojni kiti pod ozadje? Zakaj celo kiti pod ozadje?
Mavec omet vam omogoča, da dobite ravno površino, sem prebral teplon od mladine gledal video za sijaj – površina je skoraj pobarvana za slikanje.
Na splošno si mazal pod ozadje? Koliko plasti? In zakaj je površinska kakovost mavčnih ometov pomanjkljiva za lepljenje ozadij?

Kolikokrat je treba kiti stene pod ozadje

Ali moram zidati stene?

Sprašujem se, če v apartmajih obstajajo ravne stene? Morda je delež zadovoljnih lastnikov takih stanovanj minimalen. Zato je treba zidati stene. Stene so oblikovane za poravnavo in jih naredijo gladke. Na internetu je veliko spornih vprašanj o tem, ali je treba zidati zidove. Prav tako želimo izraziti našo stališče in vam povedati, kako narediti kiti.