Koliko stane graditi majhen nakupovalni center

Gradnja 0 Comments

Gradnja nakupovalnih središč: pametne naložbe

Maloprodajni trg nepremičnin se je v zadnjih 12-15 letih pojavil v Rusiji, vendar je kljub očitnemu številu nakupovalnih in zabaviščnih centrov še vedno daleč od zasičenosti. Naraščajoči standard življenja in porabe narekujeta svoja pravila, zato je gradnja novih trgovskih centrov še vedno pomembna.

Koliko stane graditi majhen nakupovalni center
Koliko stane graditi majhen nakupovalni center

Kako zgraditi velik nakupovalni center

Preprosto je. Gradnja lastnega nakupovalnega centra # 8212 je zelo zanimiva in zelo dobičkonosna dejavnost. Če ne gre za podrobnosti, potem ta shema deluje v skladu z naslednjim scenarijem. Najprej najdete veliko parcelo v obetavnem območju mesta, izpustite potrebne komunikacije, dobite vse vrste dovoljenj in licenc. Potem ustvarite načrt za prihodnost nakupovalni center, pokončno stene, predelne stene, naredite notranjo dekoracijo. In na zadnji stopnji privabite stranke v nakupovalni center. Vaše stranke # 8212 niso kupci. Vaše stranke # 8212 različne trgovine in javne organizacije, ki jih zanima njihovo območje v vašem nakupovalnem središču # 8212 trgovinah, bankah, kavarnah itd.

Gradbena trgovina. Koliko stane graditi trgovino

Delavska vas v regiji, prebivalcev je 7,5 tisoč ljudi, večinoma v zasebnem sektorju, vendar je okrožje z več petimi nadstropji. Obstaja možnost, da kupite parcelo za com. gradnja V vasi so majhne trgovine, kot tudi na obrobju mesta "Magnit", ni več supermarketov. Obstajajo načrti za izgradnjo majhnega nakupovalnega središča za dostavo trgovske mreže + na najemnike + otroško kavarno, ob igrišču. Pravzaprav je ustanovitev enotnega civiliziranega kraja na str. Je vredno, da vstopi?

Koliko stane graditi majhen nakupovalni center

Ponudbe

Ali ste se odločili za gradnjo maloprodajne nepremičnine na vaši spletni strani? Ali morate oceniti potencial virov na okoliškem ozemlju, njegov nakupni potencial in določiti najbolj donosno možnost razvoja? Svetovalci projekta IDEM bodo ocenili potencial ozemlja in podali priporočila glede optimalne oblike objekta, ki se gradi na tej lokaciji. In kar je najpomembneje, bodo izračunale naložbe, prihodnjo dobičkonosnost in obdobje vračila projekta.