Koliko plasti končnih kiti lahko postavite

Debelina 0 Comments

In koliko plasti končne kit je postavilo na steno "pod ozadje"?

Upoštevanje: velika izguba materiala, slaba kakovost površine in veliki stroški dela. In prav tako je debelejša končna plast kiti na površini, večja je verjetnost razpok na njej, ker polnilo in površina imajo običajno drugačen temperaturni koeficient širitve.

Koliko plasti končnih kiti lahko postavite

Kloščasti sloj: 8 vprašanj o tehnologiji polnjenja sten

Lep pozdrav, tovariši! Danes se moramo spoznati s prefinjenostjo kiti stene. Ugotovili bomo, kakšna mora biti debelina vsakega sloja prevleke, kakšna je največja plast kita na steni, ko jo uporabljamo v več korakih in kako pravilno pripravo površine za nanašanje vsakega sloja. Začnimo

Koliko plasti končnih kiti lahko postavite

Kiti konča.

Kaj sestavlja zaključni kiti? Njeni sestavni deli so enaki kot za začetni kit, sadre in apno. Edina razlika je mletje materiala. To pomeni, da je končna kita manjša frakcija, za razliko od grobega mletja sadre in apna kot v začetnem kitu in zato zaradi brušenja spremenimo lastnosti končne kite.

Koliko plasti končnih kiti lahko postavite

Kako uporabljati kit: pripravo površine, pripravo sestavka in nanos

Pri izvedbi popravil v stanovanju pomemben del zaključnih del, še posebej, kot so barvanje sten ali zapiranje ozadij, zahteva skrbno pripravo in izravnavo površine. Za te namene se ponavadi uporabljajo zidovi, ki jim sledijo mletje. Vendar pa opravljanje popravil v njegovem stanovanju, ne vsi prebivalci vedo, kako nanositi kit na steno, da bi dobili ravno in gladko površino.

Koliko plasti končnih kiti lahko postavite

Zaključni kit (kiti)
stene z lastnimi rokami

Pri popravljanju hodnika je zaradi velikega območja sten (več kot 60 m2) in njihove kompleksne konfiguracije (8 zunanjih, 7 notranjih kotov in dveh prečnih nosilcev v bližini stropa) najboljši način za pridobitev visokokakovostne stenske obloge je bil njihovo barvanje. Priprava zidov za slikanje ni bila lahka naloga, ker so bili del zidov ometani z apnenčastim ometom, nekateri so bili izdelani iz starinskih listov iz gipsanega lepenka, ki so jih z alabasterom prilepljeni neposredno na opečnato steno, majhen del stene pa je bil opeka (moral sem odstraniti razpokano suho zidno ploščo).