Koliko je bazen na ključ

Gradnja 0 Comments
Koliko je bazen na ključ

Naši najnovejši projekti

Za izgradnjo bazena morate najprej izbrati svojo vrsto: 1) skimmer (bolj pogosti) ali 2) preliv. Glavna razlika med njimi je izgled in 30-odstotna razlika v stroških gradnje. V službi stanejo enake (za več podrobnosti o tem, koliko stroški plavalnih bazenov, preberite spodaj).

Koliko je bazen na ključ

Mehka, s podpornim kovinskim cevastim okvirjem.

Vse tehnike, ki znižujejo ceno bazena, se vedno pojavijo zaradi zmanjšanja kakovosti ali funkcionalnosti. Zato še danes ni več zanesljivejših in trajnih armiranobetonskih konstrukcij. In če ima kdo negativno izkušnjo z armiranimi betonskimi bazeni, potem je najverjetneje zaradi neprofesionalnega delovanja.

Koliko je bazen na ključ

Zbirke za dajanje so razdeljene na tri vrste:

Težko je takoj povedati, koliko vas bo stalo. Stroški se močno razlikujejo glede na regijo države, vrsto porečja, stanje tal, kroženje podzemne vode, dodatke in seveda velikost in obliko bazena.

Koliko je bazen na ključ

Bazen na ključ

Gradnja betonskih bazenov je glavna specializacija podjetja Intercom. V tej smeri opravljamo vse vrste dela – od načrtovanja do naročanja in poprodajnih storitev.
Praktične izkušnje, visoka raven priprave mojstrov in ugodna vrednost betonskih bazenov omogočajo gradnjo objektov katere koli oblike in velikosti. Od leta 1998 smo za naše stranke zgradili več kot 500 bazenov. Lahko rečemo, da vemo vse o gradnji bazenov.

Koliko je bazen na ključ

Kupi bazene

Kompozitni bazen Breeze. Material – steklena vlakna. Izvirno kompaktno skledo z udobnimi stranskimi stopnicami (nedrseči premaz). Dno je celo (brez globinskih razlik). Primerno za šport in sprostitev. Široko se uporablja v savnah in kopelih. Izdelana je v osnovni (svetlo modri barvi) barvi. Po volji se lahko osebno dvigne pod Stranko. Zelo trpežna. Dobro se obnaša v kateri koli zemlji, tudi pri visoki podtalnici. Po potrebi se lahko skledo dodatno okrepi in izolira (neobvezno). Enako primeren za zunanje in notranje naprave. Ko je nameščen na ulici – se zlahka prevrne. Ta bazen, tako kot kateri koli drugi nepremični bazen, je lahko opremljen z različnimi možnostmi.