Klasični lestenci za nizke stropove

Namestitev 0 Comments
Klasični lestenci za nizke stropove

Stropni lestenci za nizke stropove

V stanovanjih starega stanovanjskega skladišča obstaja majhen problem – nizki stropi. V takih prostorih ni le težko najti prostornega pohištva, temveč tudi svetlobne lastnosti. Stropni lestenci za nizke stropove morajo biti kompaktni po velikosti, brez dodatnega pribora, toda preveč preprosti napeljave ne ustrezajo nekaterim notranjim stilom. Oblikovalci so ugotovili, kako ustvariti posebne zanimive in nenavadne modele za nizke prostore.

Klasični lestenci za nizke stropove

Lestenci za nizke stropove

Nemška družba MW-light se drži standardov kakovosti pri izdelavi svoje proizvodne linije. Vsak model je označen in nadzor kakovosti poteka na petih ravneh. Od leta 2003, ko je podjetje odprlo, se je obseg razširil in sedaj zajema vse vrste dekorativnih svetilk. Oblikovanje izdelkov je raznoliko, predstavljeni so različni slogi.

Klasični lestenci za nizke stropove

Stropni lestenci za nizke stropove

Izbira prave svetilke za nizke stropove ni lahka naloga. Upoštevajte naslednje: da ne bi slučajno zadela žarnico, mora biti njen spodnji del nameščen na višini približno 2 m nad tlemi. To pomeni, da če je višina stropa 2,4 m, ostane le še 400 mm za namestitev svetilke. Zato je treba izbrati vir svetlobe, ki ustreza tem dimenzijam in hkrati ustvarja občutek sloga.

Klasični lestenci za nizke stropove

Kako rešiti problem nizkega stropa z lestenci

V mestnih stanovanjih se skoraj vsak drugi lastnik pritožuje z nizkimi stropi. Najemniki ne morejo spremeniti načrta, zato morajo izbrati zasnovo prostorov, da bi nekako dvignili sobo. Še posebej težko je izbrati lestence za nizke stropove, saj obešeni modeli z dolgimi obešanji ne bodo le zmanjšali višine, ampak bodo tudi ovirali normalno gibanje. Naj ugotovimo, katere svetilke priporočajo oblikovalcem, da visijo v takih prostorih?

Klasični lestenci za nizke stropove

Vse o namestitvi in ​​popravilih
zgornje meje to storite sami

Če ima vaša hiša ali stanovanje nizke strope, potem morate izbiro svetlobne opreme pristopiti popolnoma drugače kot v običajnih prostorih. To je posledica značilnosti porazdelitve svetlobe v prostoru in potrebe po vizualno povečanju glasnosti in dvigovanju zgornjih meja.