Kaskadne hiše

Gradnja 0 Comments
Kaskadne hiše

Prefab hiše do 150 kvadratnih metrov. m

Imate veliko družino? Ali si že dolgo želel graditi svojo hišo in se preseliti iz mesta? Potem bo odlična rešitev gradnja okvirne hiše s površino 100-150 m2. Zaradi prvotne arhitekture so takšne zgradbe zelo privlačne. Poleg tega so izdelani iz okolju prijaznih "dihalnih" materialov, ki zagotavljajo optimalno notranjo klimo.

Kaskadne hiše

Projektna hiša Cascade

Ko uporabljate Internet Explorer 6, 7, 8, je možno nepravilno in počasno delo spletnega mesta, nekatere funkcije morda niso na voljo. Priporočamo, da izberete in namestite katero koli od sodobnih brskalnikov. To je brezplačno in traja le nekaj minut.

Kaskadne hiše

Gradnja okvirnih hiš

Lepo urejene tople in udobne hiše v državi, prostorne dvonadstropne hiše, gospodinjske in industrijske zgradbe – vsi ti predmeti so zanesljivi, praktični in ekonomični za uporabo, dostopni. Klasične montažne zgradbe so okvirne hiše. Konstrukcijske stene so iz suhega lesa in izoliranih plošč CIP. Glede na to tehnologijo je bila zgrajena velika večina domov v Kanadi in Severni Ameriki, je običajna na Finskem, na Japonskem, zdaj pa osvaja rusko ozemlje. Gradbena tehnika je že dolgo znana in temeljito preizkušena, uporabljeni materiali imajo visoke funkcionalne lastnosti:

  • zanesljivost;
  • vzdržljivost;
  • dobre toplotne izolacijske lastnosti in raven varčevanja z energijo;
  • visoka hitrost gradnje iz standardne domokomplekt;
  • poceni.

Toplotnoizolacijske lastnosti strukturno izoliranih plošč stanovanjskih zgradb zagotavljajo zaščito, ki je enakovredna stenam z debelino približno 2 m. Življenjska doba hiše je najmanj 80 let.

Kaskadne hiše

Povratni klic

Šmrli in tekoči vodni tokovi so vedno očarali in privlačili človeško oko. Že dolgo lahko občudujete umetne dekorativne vrtne kaskade, poslušate zvok vode, ki zlomi naravne kamne.

Kaskadne hiše

Zanimiva ponudba

Okvirne hiše z veliko različnih prednosti postajajo vse bolj priljubljene na ruskem trgu vsako leto. Danes hiše na ključu ponujajo številna podjetja, vključno z gradbeno družbo Kaskad, ki deluje na trgih Sankt Peterburga in Leningradske regije.