Karoserija je poceni

Stroški 0 Comments
Karoserija je poceni

Popravilo karoserije avtomobilov spb.GARAGE

Če se obrnete na garaže, pri delu ne boste prihranili več kot 20-25%, pri materialih pa sploh ne boste prihranili, temveč nasprotno, ker je treba materiala kupiti v maloprodaji in ne po veleprodajnih cenah, saj bencinska postaja ne, katere glavna dejavnost je popravljanje in slikanje telesa v Sankt Peterburgu.

Karoserija je poceni

Glavne storitve STA TehTsentr št. 1:

Cena popravila avtomobilov v Sankt Peterburgu je odvisna od stopnje poškodbe telesa, ki določa kompleksnost in trajanje dela za odpravo napake. Zato natančni stroški telesnega dela (pokrov, vrata, bokobrani, odbijač, streha) med osebnim pregledom določijo glavno postajo.

Karoserija je poceni

naše prednosti

Izkušeni voznik ve neznano resnico: ne glede na to, kako ste gospodar voznika, bo avto potreboval popravilo telesa enkrat na leto. Ulice, zvezne avtoceste, tudi v Sankt Peterburgu, so neke vrste analogna ruleta. Ta kamen bo pustil čip na pokrovu, pozimi bo s strehe hiše padel sneg. Rezultat bo potovanje do avtomobilske službe za popravilo vozila. Vsak dan vsi vozniki, brez izjeme, ogrožajo svoje avtomobile. Po podatkih prometne policije je bilo leta 2017 zaradi nesreče poškodovanih 8 tisoč nesreč in 30 tisoč avtomobilov. Telesne storitve dnevno popravljajo vozila za povzročitelje nesreč, pa tudi za poškodovane avtomobile. Ne glede na to, kako izkušen je voznik, se ne more nič storiti, ko se prihodnji krivec prometne nesreče hitro približuje vozilu.

Karoserija je poceni

Popravilo karoserije

"Cheetah storitev" ponuja kakovost popravila telesa in poceni. Tudi stranke nas cenijo za njihovo učinkovitost in delo brez dni. V megalopolizah lastnikov avtomobilov nenehno čakajo na situacije, v katerih je potrebna popravila, še posebej avtomobilsko telo – Sankt Peterburg je znan po prometni intenzivnosti, ni težko dobiti denta, da pride v nesrečo.

Karoserija je poceni

Popravilo karoserije. Avtomobilsko slikarstvo

Tudi če nikoli niste naleteli na nesrečo in vaš odbijač se na parkirišču ne dotakne naslednjega avtomobila, se med delovanjem na telesu pojavijo različne poškodbe: praske, čipi, udari, korozija.