Kakšna je najboljša podlaga za hiše pene?

Gradnja 0 Comments

Fundacija za hišo pene blokov z lastnimi rokami

Osnova za hišo pene blokov katere koli vrste bi morala zagotoviti največjo strukturno togost. V tem članku bomo poskušali ugotoviti, katera je najboljša podlaga za blok pene in kako jo zgraditi s svojimi rokami.

Kakšna je najboljša podlaga za hiše pene?

Katera podlaga je najbolj primerna za hišo iz pene: nianse izbire

Gradnja hiš iz blokov pene še naprej aktivno osvaja trg. To je posledica visoke hitrosti gradnje in visokokakovostne izvedbe ter sorazmerno nizkih stroškov gradbenih del. Vendar pa se na samem začetku gradnje mnogi razvijalci soočajo s potrebo po izbiri: kateri temelji so boljši za blok pene. Če rečemo kategorično, da je to trak, bo plošča ali stolpnica v osnovi napačna. Izbira vrste temeljev je nujno odvisna od specifičnih pogojev mesta in same konstrukcije.

Kakšna je najboljša podlaga za hiše pene?

Izbira temeljev za izdelavo pene blokov

Odločitev za izgradnjo hiše je neposredno povezana z vprašanji: "Kaj graditi?" In "Kako položiti temelje?" Vedno več razvijalcev privlači sodobne gradbene materiale, peno.

Kakšna je osnova za postavitev hiše pene?

Izbira temeljev za gradnjo je odvisna od različnih dejavnikov, od katerih so glavne: vrsta tal in obremenitev temeljev. Pena bloki so lahki, trajni, zanesljivi material, ustvarjen iz celičnega betona. Gradnja hiše pene blokov vam omogoča, da dobite strukturo z nizko statične obremenitve, tako da lahko izberete temelj, ki je lažji kot za težke strukture. To prispeva k nizkemu številu nadstropij pene betonskih hiš, ker njihova višina ne sme presegati 3 nadstropja.

Fundacija za hišo pene blokov

Iz več razlogov se vsako leto gradi zasebna hiša iz kosov. Na to vplivajo estetika struktur in karakteristike delovanja (zlasti indikatorji toplotne izolacije materiala) in stroški gradbenih del. Vendar se na prvi stopnji mnogi posamezni razvijalci srečujejo z na videz nerešljivo nalogo: kakšen temelj je bolj primeren za blok pene? Če rečemo kategorično "trak", "plošča" ali "stolpec", je vsaj narobe. V tem članku bomo poskušali upoštevati izbiro na podlagi posebnih pogojev gradnje.