Kako zmanjšati teleskopski dobor

Debelina 0 Comments
Kako zmanjšati teleskopski dobor

Kako se počutite glede uprave Odintsovo in Odintsovsky okrožje?

Večina tovarniško izdelanih vrat je izdelana za standardne apartmajske apartmaje, v katerih je debelina sten med sobami od 7 do 8 cm. Toda za države ali zasebne hiše, kjer so stene precej debelejše, se je potrebno prilagajati predlaganim tovarniškim standardnim izdelkom. V tem primeru bo situacija prihranila dobori za notranja vrata, ki so neke vrste podaljški za vratne okvire. Razmislite, kaj je, kakšne vrste doborov obstajajo, in tudi skozi vse faze njihove namestitve z lastnimi rokami.

Kako zmanjšati teleskopski dobor

Kako zmanjšati teleskopski dobor

Za poenostavitev vgradnje okvirja vrat na okvir vrat je zaželeno, da proizvajalec zagotovi poseben žleb želene širine. Po sušenju se njegov presežek lepo razreže z nožem.

Kako zmanjšati teleskopski dobor

Kako izrezati robove doborja?

Potrebno je 36 cm. Vzel sem 3 doborja za 12 cm. Orodje ima utor in zaobljene robove na obeh straneh. Monterji so povezali vse 3 doborje brez obrezovanja robov in ne iztekli neprekinjenega doba, temveč kot plastično ploščo, to je s trakom na križišču. NE KJE NI BOG. ​​Ne želim uporabljati usmerjevalnika, da bi končal robove doborov. Toda mislim, da ga bo lahko tako gladko rezal 1 mm in mlin ne bo odklopil furnirja.

Kako zmanjšati teleskopski dobor

Namestitev dobor in teleskopska obloga vrat z lastnimi rokami: odtenki in izbirne kategorije

Zunanja privlačnost in funkcionalna pripadnost nameščenega bloka zgornje odprtine je močno izboljšana, če uporabljate teleskopska vrata na vratih. Raven optimalnega udobja v prostoru je odvisna od kakovosti namestitve. In kako jih izbrati pravilno, postopek namestitve in nekatere odtenke, je vse v nadaljevanju predstavljeno v članku.

Kako zmanjšati teleskopski dobor

Doborya za notranja vrata: kako izgledajo in zakaj so potrebne

Bodite pozorni. Potrebno je meriti na več mestih, da bi razumeli točne dimenzije. Pogosto se zgodi, da so velikosti zgoraj, v sredini in spodaj drugačne. Istočasno pa seveda morate narediti nepravilno geometrijsko obliko. To je precej zamudna naloga. V tem primeru se je desna stran izognila 2 mm ožji od leve strani.