Kako zgraditi streha za kopanje video kopel

Tehnologija 0 Comments
Kako zgraditi streha za kopanje video kopel

Skladišče za kopel: od montažnih tramov do hidroizolacije

Ena od "inovativnih" rešitev za izgradnjo strehe za kopel, ki sčasoma prenaša k nam iz tujine, je streha. Podobna streha se danes široko uporablja v državah severne in srednje Evrope za hiše, ki so pritrjene na čiste pobočja skal in hribov.

S streljanjem z roko spustite streho

Malo je verjetno, da se lahko nekaj primerjate z lastno kopeljo. Nedvomno je ena od najpomembnejših faz gradnje streha. Ta streha zagotavlja zaščito pred padavinami in zato zaščiti celotno strukturo pred vlago. V tem članku bomo govorili o tem, kako pravilno narediti strešno streho za kopel s svojimi rokami, kot tudi prikazati videoposnetke in navodila za fotografiranje.

Kako zgraditi streha za kopanje video kopel

Kopel z nagibno streho z lastnimi rokami

Obstajajo legende o vroči ljubezni ruskega ljudstva za kopel, pravijo, da je v tem postopku skrita skrivnost dobrega zdravja in dolgoživosti prebivalcev naše severne države. V svetu, kjer nihče ne bo presenečen nad prisotnostjo sodobne tuš kabine v deželi, je savna, zgrajena z lastnimi rokami, potrebna ne samo za vzdrževanje higiene, temveč kot ritual seznanjanja z nacionalnimi tradicijami in popuščanjem resničnega ruskega duha. Ni vsak oboževalec kopalnih postopkov veliko zemljišče, vendar pa je kakovostna kopel z nagibno streho primerna v najbolj skromnem območju.

Kako zgraditi streha za kopanje video kopel

Kopalnico strehi s svojimi rokami

Šerif se šteje za streho, ki je ena ravnina, nastavljena za določen naklon nagiba glede na površino podnožja. Treba je opozoriti, da so kazalci tega parametra izbrani na podlagi številnih meril, med katerimi lahko omenimo:

Kako zgraditi streha za kopanje video kopel

Spuščena streha za kopel: gradbena tehnologija

Pred kratkim sem imel tudi vprašanje, kot da bi pokrival kopel. Spuščena streha. Kovinska ploščica in strokovni list sta takoj udarili zaradi dejstva, da se je kondenzat močno kopičil pod njimi, vendar se nisem hotel zmešati z ventilskimi ventili. Načrt strehe, da to storim sam. Končal je konec Ondulina. Izkazalo se je, da ni bilo nič, se hitro montiralo in investiralo v dodeljeni znesek.