Kako uskladiti strop armstrong

Montaža 0 Comments
Kako uskladiti strop armstrong

Kako uskladiti stropni kiti

Kot pritrdilne elemente za vzdrževanje profilov v visečem stanju se uporabljajo posebne vzmetne špice, s katerimi lahko spremenite višino namestitve okvirja. Prilagajanje dolžine žepov omogoča poravnavo stropa v vodoravni ravnini.

Kako uskladiti strop armstrong

DomostroySantehnika in gradbeništvo

1. Armstrongov spuščeni strop so razvili zaposleni v istoimenskem podjetju, za trgovine, pisarne in druge javne prostore z veliko površino.
Te zgornje meje imajo visoko stopnjo zanesljivosti, enostavnost namestitve in popravila. Ti vam omogočajo, da skrijejo strop komunikacije in precej predstavljiv.
Poleg tega zgornje meje Armstrong preprosto omogočajo rešitev problema izravnave zgornjih mej. Vendar, kot je znano, se vse vrste spuščenih stropov resno povečajo
obremenitev stropnih plošč, kar v nekaterih primerih vodi do nezmožnosti uporabe te vrste stropa.

Armstrong kovinski strop: prednosti, potrebno orodje za vgradnjo, označevanje, namestitev kotov, vzmetenja in profilov

Armstrong je eden izmed najbolj priljubljenih visečih sistemov, ki se uporablja povsod: v apartmajih, hišah, trgovinah, poslovnih stavbah.

Kako uskladiti strop armstrong

Armstrong stropna montaža

Tehnologije namestitve vseh visečih stropov so podobne drug drugemu: prvič, kovinski okvir iz jeklenih profilov pritrjen na osnovni strop, na katerem so naknadno nameščeni stropni paneli. Vgradnja spuščenega stropa tipa armstrong vključuje izgradnjo celičnega ogrodja, na katerem bodo položene mineralne plošče in po potrebi izolacijski materiali. Zato je pri konstruiranju sistema vzmetenja potrebno upoštevati ne samo površino prostora, temveč tudi maso plošč skupaj z izolacijo.

Kaj je dobro in kaj je slaba moč

Celični viseči strop (strop Armstrong) ali preprosto Armstrong strop je najpogostejša vrsta spuščenih stropov. Armstrongova postavitev visečega stropa je samo otroška igra v primerjavi z namestitvijo drugih vrst visečih stropov, Armstrong pa zlahka zlomi vse zapise. Vendar pa nič ni popolno. Strop Armstrong ima nedvomne prednosti in pomembne pomanjkljivosti.