Kako predelati suhih zidov pred polaganjem ploščic

Gradnja 0 Comments
Kako predelati suhih zidov pred polaganjem ploščic

Polaganje ploščic na suhih zidovih: pregled nianse instalacijskih del

Drywall je odličen gradbeni material, ki vam omogoča, da zmanjšate čas obsežnega obsega popravil in ponovnega razvoja. S svojo pomočjo se brezhibno poravnava površin hitro izvede, ustvarijo se nove arhitekturne oblike.

Kako predelati suhih zidov pred polaganjem ploščic

Najboljši odgovor

Zdravo, Alexey. Tehnika polaganja keramičnih ploščic na mavčnih ploščah je skoraj enaka kot polaganje na ometani steni, obstaja le nekaj odtenkov. 1. Gradnja mavčnih plošč mora biti narejena iz vlage odporne mavčne plošče, če gre za san vozlišče. 2. Oblika mora biti trajna. 3. Prepričajte se, da temeljijo, temeljite globoko penetracijo. 4. Svetujem vam, da lepilo lepila razredčite v kremno stanje, saj GCR absorbira vlago zelo dobro. 5 Z zrezano lopatico nanesti lepilo za ploščice ali posebno mastiko, če je mozaik. Načeloma je to vse! Vso srečo s svojim popravilom in uspehom v svojih prizadevanjih.

Priprava suhih zidov za polaganje ploščic

GKL upravičeno zavzema vodilni položaj med končnimi materiali. To je večnamenski, vsestranski, enostaven za rokovanje vrsto konča. Dobro se prilega z ostalimi komponentami dekorja. Aktivno se uporablja v prostorih z visoko stopnjo vlažnosti. Na mavčno ploščo lahko položite ploščice v kopalnico. Kako je v članku opisana priprava suhih zidov pod ploščice in kakšne so obvezne zahteve za površino.

Kako predelati suhih zidov pred polaganjem ploščic

Kako do primera drywall – procesne tehnologije

Ali moram na mavčno ploščo? To vprašanje se je pogosto slišalo že pred kratkim. Mnogi navadni ljudje niso mogli razumeti, zakaj je ta material potreben, ker je površina suhega zidu gladka in enakomerna, zato so kiti-raztopine popolnoma vezane na to. Vsekakor gre za kakovost dela.

Primer za suho zidno ploščico: nasveti in triki

Ko so na površini sten montirali plošče iz mavčnih plošč, začnemo delati na nadaljnji obdelavi. In včasih takšna dekoracija služi ploščice, kar se pogosto zgodi v kopalnici ali v kuhinji. Toda, da bi bil ta končni rezultat čim bolj vzdržljiv, je potrebno predhodno premikati površino mavčne plošče. O tem bomo podrobneje govorili.