Kako postaviti video strop

Kako narediti 0 Comments
Kako postaviti video strop

Podrobna navodila o tem, kako pravilno napolniti strop

Pogosto, ko popravljamo stanovanje ali hišo, takoj začnemo gledati v časopisu za obvestila o storitvah mojstrov. Seveda želimo prihraniti denar, zato iščemo poceni delovno silo in se razburimo, ko vidimo rezultate dela nezadostno usposobljenih obrtnikov v našem stanovanju. Če v teoriji poznamo, kako postaviti strop ali kako lepiti tapete, razumemo, da bi to sami naredili še slabše. Stropni omet je stvar, ki jo nekateri rešujejo, vendar se zdi le zapletena in pripravljeni smo vas seznaniti z vsemi odtenki.

Kako postaviti video strop

Kako postaviti strop mavčnih plošč?

Po namestitvi mavčnih plošč na okvirju se spuščeni strop še ne more šteti za popoln. Čas je za zaključna dela, to je prah in površinske kite. Potrebujejo za ozadje ali barvo, ki jo želite nanašati na površino, trdno držite. Dejstvo je, da bi vedeli, kako lahko postavite strop mavčne plošče in se z lahkoto spoprijemate s to nalogo, le natančna navodila sledite pravilnemu naboru orodij.

Kako postaviti video strop

Številka popravila gospodinjstev 1

Kako narediti strop gladko za barvanje ali prekrivanje dobre postelje? Preden barve strop ali prekrijete s ploščicami, ga morate pokriti s kitom. Kiti je potreben za izravnavo površin, maskiranje razpok in drugih pomanjkljivosti. Da pravilno napolnite strop, morate vedeti, kako kiti, strop komponente za izdelavo kit.

Kako postaviti video strop

Potrebna orodja in materiali

Strop s samozagotovljenjem – delo je zelo dolgotrajno in zahteva določene veščine. Zato je v tej fazi dela veliko zaupanje skupinam strokovnjakov. Vendar pa bo po navodilih v tem članku vsaka oseba z minimalnimi gradbenimi spretnostmi sposobna postaviti strop s svojimi rokami.

Kako postaviti video strop

Kako postaviti strop – nasvet mojstra

Vedno začnite s površinskim premazom. Potrebno je popolnoma očistiti strop umazanije in slabo pritrdilne plasti predhodne prevleke. Putty je namenjen odstranitvi vseh pomanjkljivosti. No, če to ne ostanejo velike napake, kot so žlebovi, razpoke, udrtine itd. Ampak tudi če v prvi fazi, da bi dobili popolno površino ne deluje, jo popravite pri nadaljnji obdelavi.