Kako postaviti letvice na sendvič plošči

Montaža 0 Comments
Kako postaviti letvice na sendvič plošči

Oblikovani elementi za sendvič plošče

V gradbeništvu, kot v vsakem drugem poslu, so "majhne stvari" zelo pomembne. Na primer, pri gradnji plošč, kot so oblikovani in dodatni elementi, kot so letvice za sendvič plošče, služijo kot pokrov za panelne sklepe, ki zagotavljajo toplotno, zvočno izolacijo, izolacijo vlage ter dajejo fasadi končni videz.

Kako postaviti letvice na sendvič plošči

Vreče za sendvič plošče: karakteristike, montaža in montaža

Soočanje s stavbami in strukturami sendvič plošč postaja vse bolj priljubljeno. Zaradi svojih lastnosti, dostopnosti in hitrosti namestitve, ta vrsta konča nadomesti metode, kot so obloge s plastično ploščo ali leseno stranico. Da bi sendvič plošče služili že vrsto let, je treba zaščititi sklepe. Ta funkcija se opravi z oblogo za sendvič plošče.

Kako postaviti letvice na sendvič plošči

Namestitev letvic na sendvič plošči, kakšna je tehnologija?

Ko ga je naročil od proizvajalca, se je imenoval poseben profil. Glavni odtenek je, da so robovi teh trakov upognjeni in s tem oblikujejo čudovit rob. Ker pa je bila naša stavba namenjena proizvodnji hrane, tj. ga je bilo treba vsake tri dni oprati s milno vodo, potem je zaželeno, da ni nobenih vrzeli. Zaradi tega je bila povezava s sendvič ploščami na naši strani zamazana s silikonom. Načeloma je ukrep preprost, delavec, ki nosi gumijaste rokavice, iztisne silikon in ga s prstom razdeli na senzorsko ploščo na sendvič plošči in poskuša čim bolj pritisniti silikon v režo, ne da bi na površju pustil dodaten silikonski ostanek.

Kako postaviti letvice na sendvič plošči

Oblikovani / dodatni elementi za sendvič plošče

Končna obdelava za sendvič plošče so hladno oblikovane trakove in profili iz pocinkane jeklene pločevine debeline 0,4-0,7 mm ali valjane kovine, prevlečene z dekorativnim zaščitnim polimernim slojem. Barva okovja ustreza barvi plošč.

Kako postaviti letvice na sendvič plošči

Velikosti in vrste kovinskih trakov za sendvič plošče

Kovinske plošče so izdelane iz pocinkanega železa. Takšen material omogoča, da služi že več let. Pogosto je zunanja stran pocinkane pločevine prevlečena s posebno barvo. Plesane plošče v različnih barvah dajejo hiši ne samo slog in določeno barvo, temveč tudi dodatno zaščito.