Kako postaviti blok pene z lastnimi rokami

Gradnja 0 Comments

Kako dati bloki pene: navodila po korakih

Stene s peno so zgrajene veliko hitreje od opeke, kar pojasnjuje njihovo izjemno priljubljenost. Zgradbe, zgrajene z uporabo tega materiala, so cenejše in imajo hkrati preproste odlične karakteristike. Menimo, da vprašanje, kako pravilno peno blokirati z lastnimi rokami, verjetno izhaja iz številnih lastnikov primestnih območij. Torej se podrobneje posvetimo tehnologiji gradnje sten tega materiala.

Kako postaviti blok pene z lastnimi rokami

Kako postaviti pene blokov?

Kako postaviti blok pene z lastnimi rokami

Eden najpogostejših materialov za gradnjo sten pri gradnji stavb je blok pene. Ta gradbeni material vam omogoča hitro in učinkovito gradnjo sten in notranjih pregrad, poleg tega pa zagotavlja dobro toplotno izolacijo.

Kako postaviti blok pene z lastnimi rokami

Kako pene blokirati z lastnimi rokami. Video s podrobnimi navodili

Gradnja hiš iz pene blokov je že dolgo veljala za najbolj optimalno možnost. Pena beton je bolj ekonomičen kot drugi materiali, njegovo polaganje pa poteka v kratkem času.

Kako postaviti blok pene z lastnimi rokami

Kako postaviti pene blokov: značilnosti pene betonskih blokov. Osnovne funkcije

Postavitev pene blok je zelo zahtevna naloga. Nepravilno pakirani material sčasoma izgubi svoje lastnosti in se lahko razkroji. Zlasti v pogojih visoke vlažnosti blok pene izgubi svojo obliko, zato morajo biti stene pravilno vodotesne.

Kako postaviti blok pene z lastnimi rokami

KomuBeton.ru

Pena blok je eden najbolj vsestranskih gradbenih materialov. Ampak morate vedeti, kako pravilno vstaviti peno. Med pripravo se v mešanico peska, cementa in vode dodaja penilno sredstvo.
V bloku oblikuje prazne celice. Njegove lastnosti so zelo edinstvene: lahka, okolju prijazna in dolga življenjska doba, ki lahko vzdržijo približno 5-7 ur pri visoki temperaturi odprtega ognja. Z njim je enostavno in priročno, ima dobre lastnosti toplotne izolacije, poceni pa bodo dostopni vsem, ki hočejo zgraditi hišo z lastnimi rokami. Pogosto uporabite svoje "sorodnike" v notranji sestavi – aerated concrete. Ti dve gradbeni materiali se pogosto zamenjujejo med seboj. Plinski beton je drugačen, ker je izdelan izključno s pomočjo avtoklav, kjer se vodikovi mehurčki sproščajo pri visoki temperaturi in tlaku.