Kako popraviti sami

Kako narediti 0 Comments
Kako popraviti sami

Kako popraviti sami: zaključevanje stropa, sten in tal

Če so potrebna popravila in finančna sredstva so omejena, vam ni treba storiti ničesar, kot da bi popravili sami. Vendar pa ne smete sami obupno očarati, ne da bi pritegnili strokovnjake, mogoče je popraviti.

Kako popraviti sami

Design hack Do -it-yourself: Kako popraviti brez pomoči oblikovalca

Ko se prvič spoprime s popravili, oseba ne ve, kje naj začne: ali greste v Leroy Merlin in kupujete materiale ali gledate revije s slikami, razmišljate o tem, kje shranite športno opremo in izberite zavese? Oblikovalka Oksana Tyshchenko je povedala The Village, iz katerih faz je sestavljeno delo na projektnem projektu, kaj lahko naredimo s tem, in kaj bi morali zaupati strokovnjakom.

Kako popraviti sami

Obloga kamna: naravna in umetna

Oblikovanje fasade je bilo v vsakem trenutku s praktičnega vidika ne samo pomembna naloga za ustvarjanje toplotne izolacije, zaščite pred vetrom, vlago, temperaturnimi spremembami, temveč je omogočila tudi privlačen videz stavb. Zato arhitekti vedno iščejo primerne materiale, ki lahko uresničijo te dve funkciji – praktično in estetsko. V tem pogledu je kamen najbolj primeren za obloge fasad, saj njene odlične lastnosti – moč, daljša življenjska doba, sposobnost prenosa znatnih temperaturnih razlik in odpornosti na vlago – postanejo odlična izbira za obrnjena dela.

Kako popraviti sami

Načrtovanje popravil?

Običajno vsakdanje življenje: stanovanje očitno potrebuje popravilo, denar pa je malo. Kako narediti poceni prenovo stanovanja z lastnimi rokami? Zdi se, da je najpreprostejši, najbolj očiten način: površinska kozmetična popravila. To je vezane plošče, beljenje stropov, slikanje, pritrjevanje trda tla; možna – zamenjava oken.

Kako popraviti sami

Kako popraviti svoje roke?

Mnogi ljudje se sprašujejo, kako popraviti s svojimi rokami, in mnogi celo prevzamejo njegovo resnično življenje. Nekateri izmed njih so brezobzirno vstopili v "bitko", na polovici se je ustavil zaradi pomanjkanja praktičnega in teoretičnega znanja, medtem ko je drugi del, čeprav ga je popravil logično, še vedno nesrečen s končnim rezultatom.