Kako položiti zunanje ploščice

Oblikovanje 0 Comments
Kako položiti zunanje ploščice

Kakšen je najboljši način za izdelavo zunanjih kotov pri polaganju ploščic?

Pri polaganju ploščic v prho v zunanjih kotičkih vhoda v prho, ponujenih za postavitev kovinskih vogalov, t. V zbirki ni linearnih kotnih elementov. Kako dobro je. Ali pa je bolje, da se ploščice prekrijejo z brki? Kako drugače lahko uredite zunanji kotiček?

Kako položiti zunanje ploščice

Kako postaviti kotne ploščice.

Spoji dveh ploščic na steni v kotu brez plastike, samo s šivom. Običajno je tak šiv postavljen na nevidno stran vogala. Če ploščico postavite v kotiček brez šiva, potem po izvedbi injekcijskega stekla na križišču pride črna vrzel. Popravite kasneje, lahko samo silikon. In dobro, če se bo barva silikona in injekcije ujemala. Kaj se zgodi redko.

Kako položiti zunanje ploščice

Lekcija 26. Kako se ploščice prilegajo v zunanji kotiček kopalnice?

Še naprej govorimo o skrivnostih in modrostih ploščic, danes pa boste spoznali še eno zanimivo temo. Gre za vprašanje, kako pravilno ploščice držijo v zunanjem kotu v kopalnici. V večini primerov imajo sobe kopalnice obliko pravokotnika, ki nima zunanjih vogalov, zato tak problem sploh ne obstaja. Toda na drugi strani za tiste, ki izdelajo kombinirano kopalnico ali opremijo nišo za skrivanje vodovodnih cevi v njej, je lahko konfiguracija prostora drugačna, v tem primeru pa morate biti pripravljeni na to, kar morate storiti obrniti na zunanje vogale.

Kako položiti zunanje ploščice

testMateriali in tehnologija popravila.

Težava pri delu s ploščicami – zmanjšanje kotov. Obe notranji vogali in zunanji. Moram celo reči, da so zunanji koti veliko težje zmanjšati in lepo urediti. Kakšna je težava pri delu z vogali? Upoštevajte, da je za ohranitev ravni pri premikanju z ene letale na drugo kompleksnost. In kot je le meja dveh ravnin. Zato se težave pojavijo tako, da se v tem položaju ne zavede.

Kako položiti zunanje ploščice

Kako postaviti ploščice in ploščice v kotičke

Največja težava pri zaključku del z ploščicami je oblikovanje sklepov.

Kljub navidezni pravilnosti geometrije prostora idealne gladke površine ne obstajajo. Iz tega razloga je potrebno izbrati najboljšo možnost za kotni vmesnik ploščice, ki jo lahko predstavimo: