Kako položiti video iz pene

Gradnja 0 Comments
Kako položiti video iz pene

Kako dati bloki pene: navodila po korakih

Stene s peno so zgrajene veliko hitreje od opeke, kar pojasnjuje njihovo izjemno priljubljenost. Zgradbe, zgrajene z uporabo tega materiala, so cenejše in imajo hkrati preproste odlične karakteristike. Menimo, da vprašanje, kako pravilno peno blokirati z lastnimi rokami, verjetno izhaja iz številnih lastnikov primestnih območij. Torej se podrobneje posvetimo tehnologiji gradnje sten tega materiala.

Kako postaviti pene blokov?

Kako položiti video iz pene

Eden najpogostejših materialov za gradnjo sten pri gradnji stavb je blok pene. Ta gradbeni material vam omogoča hitro in učinkovito gradnjo sten in notranjih pregrad, poleg tega pa zagotavlja dobro toplotno izolacijo.

Kako pene blokirati z lastnimi rokami. Video s podrobnimi navodili

Gradnja hiš iz pene blokov je že dolgo veljala za najbolj optimalno možnost. Pena beton je bolj ekonomičen kot drugi materiali, njegovo polaganje pa poteka v kratkem času.

Kako položiti video iz pene

Kako dati peno blok: pravila za gradnjo sten in predelnih sten

Bloki iz celičastega betona omogočajo, da jih združimo ali zlepljamo skupaj. Odločanje v zvezi z izbiro zidarske tehnike lahko vpliva na nadaljnjo izgubo toplote v hiši. Z razvojem gradbenih materialov obstajajo dvomi o uporabi metod povezovanja elementov opeke. Lepilo za pene bloki omogoča izvedbo tankoslojnega zvarova z debelino od 1 do 3 mm. V primerjavi s tradicionalnimi 15-milimetrskimi šivi ta rešitev ponuja veliko pomembnih prednosti pri polaganju pene.

Kako položiti video iz pene

Gradbeništvo in popravila

Za vsako naslednjo vrsto blokov pene morate preveriti kakovost opravljenega dela. Za pravilno polaganje vogalov lahko uporabite leseni kot. Za nadzor horizontalne ravni in uporabo pravila. Po dveh ali treh vrstah zidu v višino se njegova stopnja preverja po ravni. Vertiklost površine stene in njenih vogalov je nadzorovana z ravno in plosko. Dolžina sten se meri z merilnim trakom. Polaganje pene blokov, tako kot vse druge, je treba okrepiti, saj je to dodatna zaščita pred nepričakovanimi razpokami in seveda povečanje stabilnosti postavljene stene.