Kako položiti raztrgano opeko

Polaganje 0 Comments
Kako položiti raztrgano opeko

Ograščena opečna ograja

Posebej priljubljeni so ograje za dacho od raztrganih opek, katerih deli so napolnjeni s kovanimi kovinami. Takšna ograja se lahko zgodi samostojno, brez pomoči zunanje pomoči. Vendar, preden nadaljujete z izvajanjem naloge, je pomembno obvladati nekatere nianse tega dogodka.

Kako položiti raztrgano opeko

Ripana opeka: obseg, značilnosti, nianse uporabe

Vedno si prizadevamo, da bi izgled vaše hiše ali koče v čudovitem stanju, kar nam bo dalo priložnost estetskega užitka. Težko se je sprijazniti s tem, zato na trgu gradbenih materialov obstaja toliko izdelkov obloge, vključno z raztrganimi opekami v območju.

Kako položiti raztrgano opeko

Obrezan kamen: fotografija, pravila o polaganju

Opečen (divji, grob) kamen je material za notranjo in zunanjo dekoracijo hiš, poletnih hiš, hiš in stanovanj. Sprednja stran kamnitega plašča izgleda kot naravni neobdelan kamen, ima grobo neenakomerno strukturo. Na hrbtni strani obrnjenega kamna ima gladko površino, ki olajša proces polaganja materiala. Kamni bloki / plošče te vrste ne mletite ali ne mletite. Kot rezultat, fasada hiše, tla, stolpca, luka ali katerega koli drugega notranjega elementa izgleda kot del obrobljene stene srednjeveškega gradu ali granita.

Kako položiti raztrgano opeko

Opečne palice za ograjo storite sami

S pomočjo kombinirane ograje je mogoče izdelati zanesljivo in razmeroma poceni ograjo – stebri so izdelani iz opeke, polnjenje (raztezne) in lahki materiali – les, profilirana pločevina, ponarejene ograje. Pogled je trdna in stroški so precej manjši kot "čista" opečna ograja. Polaganje stebrov ni najtežje, a donosno. Pred dvema letoma so obrtniki zaprosili za 2000 rubljev na steber, danes pa so se cene že več kot podvojile. Z ograjo je mogoče zložiti opečne stebre z lastnimi rokami in brez spretnosti zidarja. Pomembno je upoštevati tehnologijo in vse se bo izkazalo.

Kako položiti raztrgano opeko

Zidarski opečni stebri

Človeštvo že dolgo uporablja tako gradbeno gradivo kot opeko, morda, točno toliko kot se spominja. Opeka je univerzalni in enoten kamen, umetno izdelan za uporabo v gradbeništvu. Vse je mogoče zgraditi iz opeke.