Kako položiti marmor na steno

Namestitev 0 Comments
Kako položiti marmor na steno

Kako je polaganje marmorja z lastnimi rokami

Marmor ni za nič, se šteje za edinstveno zaključna gradiva. To olajšuje njegova moč in odpornost na vse zunanje vplive, da ne omenjam estetskih lastnosti, ki jih ponuja nenavadna tekstura, barvna nasičenost, plemenitost in bogastvo videza. Namestitev je namenjena poudarjanju zunanjih prednosti in maksimiranju površine furnirja.

Kako položiti marmor na steno

Kako položiti marmorne plošče in jim zagotoviti ustrezno oskrbo

Mramorna tla se zelo bojijo umazanije in peska, ki jih prinašajo ulice. Majhni delci praskajo marmor in postopoma se ploščice začnejo obrabljati. Mramor in maščob madeži so nevarni, saj je zelo težko iz njih iz tega kamna. Kisline so škodljive za takšno površino.

Kako položiti marmor na steno

Polaganje marmorja in granita: obstoječe metode

Pri soočanju s površino z marmorjem ali granitom je najpomembnejša komponenta tehnologije polaganja plošč priprava temeljev. Biti morajo gladki, močni, brez razpok in umazanije. Mavec ali kiti se mora odlepiti ali sesati, na površini ne sme biti nobenih nanosov in snovi, ki prispevajo k motenju oprijema podlage. Prav tako morate vedeti, iz katerih materialov so predhodno pripravljeni sloji, in preverite. Cementne baze, če se neovirano zorijo približno 28 dni, vlažnost pa ne sme biti višja od 2 odstotka, če pa so prevleke anhidrite, potem tukaj ne sme biti višja od pol odstotka. Da bi povečali oprijem podlage pred polaganjem ali izravnavo podlage s kiti, se uporablja primerni premaz, primeren za to vrsto osnove, ali pa ga nadomestijo z drugimi sredstvi za izboljšanje adhezije.

Kako položiti marmor na steno

Polaganje ploščic iz marmorja: podrobna tehnološka izvedba

Obnovitev v apartmaju je poseben in edinstven proces, vsak hkrati pa poskuša postati njegov apartma najbolj edinstven, izviren, eliten in tudi najbolj estetičen.

Kako položiti marmor na steno

Pravilno polaganje granita in marmornih plošč je zagotovilo trajnosti premaza

Z marmorjem je mogoče okrasiti vse vrste, vključno s kopalnicami – kamen dobro prenaša visoka vlažnost, zahteva standardno nego in skrbno ravnanje, tako kot katera koli keramična ploščica.