Kako položiti linolej na hodniku

Polaganje 0 Comments
Kako položiti linolej na hodniku

Sorte linoleja

Za tla, položena na hodniku, posebne zahteve. In to ni presenetljivo – soba je vhod v hišo in stanovanje. Umazani čevlji, vlaga, prah se zbirajo na tleh, zato je zelo pomembno izbrati pravi material kakovosti. Biti mora trpežen, odporen proti poškodbam, enostaven za mokro in izpolnjevati estetske zahteve. Na hodniku lahko položite linolej. Ta tradicionalni material se najpogosteje uporablja kot talne obloge v skupnih prostorih.

Kako položiti linolej na hodniku

Najprej pripravljamo temelj.

Tla linoleja, seveda, zelo praktična. Seveda izgleda preprostejša od trenutno modnega laminata, vendar se ne zmoči in se ne boji prask. Da, in je veliko cenejši od laminiranega tla, in ga preprosto pustite sami, ne da bi pritegnili najete delavce. S tem boste prihranili denar v svoji denarnici, tako da boste lahko porabili za nekaj več, kar je potrebno in koristno. Potem lahko preberete, kako je linolej položen z lastnimi rokami in kaj morate pripraviti za to. Glavna stvar je rezanje materiala, tako da ustreza konfiguraciji prostora.

Kako položiti linolej na hodniku

Nastil linolej na hodniku (boljši in bolj optimalni).

Linolej – Tarket, vzorec tip talne plošče. Načeloma sem navedel smer tla v teh prostorih.
Spodnje sobe ne povzročajo težav.
Imate vprašanja o tleh na hodniku (kompleksna konfiguracija):

Polaganje linoleja

Pri načrtovanju popravila in odločanju o tem, katere talne obloge daje prednost, mnogi odločajo v korist linoleja. Ljudska ljubezen do tega materiala je predvsem zaradi njegove praktičnosti. Enostavnost videza ne bi smela biti zavajajoča: ta prevleka je odporna na mehanske poškodbe in vlago, kar je še posebej pomembno za kuhinjo, predsobe in uporabne prostore.

Kako položiti linolej na hodniku

Stroy Garant Atyrau

Najbolj pasivna soba v kateremkoli stanovanju ali zasebni hiši je hodnik. Zato na tleh vedno obstajajo mesta, ki so najbolj hitro obrabljena. Od ulice na edini čevlja prinaša umazanija, pesek in vlago. Zato je v koridorju ta material postavljen na tla, ki s pogostim mokrim čiščenjem in visoko prepustnostjo ne izgubi svojih tehničnih in zunanjih lastnosti.