Kako okrasite stene v kopalnici v leseni hiši

Namestitev 0 Comments
Kako okrasite stene v kopalnici v leseni hiši

Za pranje in oči – veselil se je! Ali pa, da okrasite stene v kopalnici

Dobro je končna kopel, ki je sposobna vzdržati jadranje vlage in gliv. Vrste zaključkov, ki smo jih podrobneje obravnavali v nadaljevanju, najprej bomo pozorni na majhen vidik – pripravo površine. Preden razmislite o lepoti sten, jih morate izravnati z ometom (za lakiranje, polaganje ploščic, lepljenje ozadij) ali namestitev ravnega okvirja (za plošče, suhomontažne stene, stenske obloge). Ko je to vprašanje rešeno – prosimo, da nadaljujete z izbiro pokritosti!

Kako okrasite stene v kopalnici v leseni hiši

Notranja zaključna kopalnica v leseni hiši

Kako okrasiti kopalnico v leseni hiši, tako da ne bi splurge na drage obloge in hkrati narediti prostor presenetljiv in udoben? Razmislite o postopku na primeru namestitve PVC stenske plošče – proračunska možnost, ki ni slabša od lepote keramičnih ploščic.

Kako okrasite stene v kopalnici v leseni hiši

Kopalnica v leseni hiši (42 fotografij): priljubljene zaključke

V sodobnih lesenih hišah je kopalnica skoraj enaka kopeli v opečni ali kamniti hiši. Ta članek bo razpravljal o tem, kako opremiti kopalnico v leseni hiši z lastnimi rokami in zagotoviti navodila za njegovo namestitev.

Zaključek v kopalnici v leseni hiši in njegovih lastnostih

Zaključitev kopalnice vedno postavlja številna vprašanja in še posebej, ko gre za ureditev te sobe v leseni hiši. Mnogi so prepričani, da v tem primeru obstajajo številne omejitve, vendar pa sodobne tehnologije omogočajo uporabo istega konca kot v kopalnicah iz opeke ali kamna. Na primer, tehnologija estriha omogoča uporabo keramičnih ploščic na tleh in sanitarnih armaturah.

Kako okrasite stene v kopalnici v leseni hiši

Kopalnica v leseni hiši

Ker kopalnica ima posebno mikroklimo (vlažnost je skoraj vedno povečana), se mora njegova zaključna obdelava začeti s povečanjem zaščite sten in drugih površin. To je pomembno v kamnitih hišah, v istih lesenih stavbah, to delo je preprosto potrebno. Zaščitne spojine se nanesejo na stene, da se prepreči pretaljevanje lesa. Če so lesene stene podvržene zaščitni zaključni obdelavi, je njihovo ravnanje z močnimi vodoodbojnimi sredstvi mogoče preskočiti.