Kako obesiti poštni predal na ograjenem ograj

Kako narediti 0 Comments
Kako obesiti poštni predal na ograjenem ograj

Ne škoduje Kako popraviti nabiralnik na ograji valovitega?

Valovite ograje so zelo priljubljene kot ograje za mestne in krajevne hiše. Trajnost, razumna cena, enostavnost vgradnje – samo glavna prednost številnih sodobnih materialov.

Kako obesiti poštni predal na ograjenem ograj

Kako obesiti poštni predal na ograji

Od antičnih časov je glavni atribut za domačega prejemnika poštni predal. Potrebna je osebna pisma, revije, tisk in druga obvestila. Pri nakupu novega, sestavni del hiše se postavlja glavno vprašanje, kako pravilno obesiti? Razmislite o dveh možnostih. Nameščanje poštnega nabiralnika na leseni ograji in na ogradi pocinkanega kovinskega profila.

Kako obesiti poštni predal na ograjenem ograj

Poštni predal ni elektronski, ampak železo.
morajo prejemati potrdila o prihajajočih paketih.
ograja iz valovite, to je rebraste tanke kovine.
Najlažja možnost je, da jo obesite z ulice. Toda jaz bi želel preveriti vsebino, ne da bi šel zunaj.
Druga možnost – visi nad ograjo, ni primerna zaradi višine ograje.
iščejo način za rezanje luknje v tej ograji. Potrebujemo orodje, ki ne boji ničesar in naredi enakomerno luknjo. To pomeni, da so kovinske škarje takoj zavržene.
katere druge možnosti imajo vsaj stroške?

Kako pritrditi nabiralnik brez vrtanja

Pogosto se zgodi, da želimo priložiti nabiralnik na steni ali ograji, kjer zaradi tehničnih ali estetskih razlogov ne moremo uporabiti vijakov ali sornikov. Kako priti ven iz te situacije? Glede na izredno začetno oprijemljivost in odlično oprijemljivost na skoraj vse gradbene materiale priporočamo uporabo Fix All High Tack iz skupine hibridnih polimerov Fix All.

Kako obesiti poštni predal na ograjenem ograj

Poštni predal na profesionalnih tleh

Kdo lahko pozove kje drugje prodajajo nabiralnike? Ne potrebujem superexclusive, ampak kot prepoznaven, kot ne želim v epicentru. Na zadnji stopnji obesimo nabiralnik in zaprite luknjo z zunanjo lažjo ploščo »Mail«. Kako narediti vrata iz profesionalnega tla z lastnimi rokami, bomo opisali v etapah v tem članku. Ko ste pridobili spretnosti za namestitev ograje iz valovitih tleh z lastnimi rokami, lahko začnete izdelovati črto.