Kako obesiti fotografsko fotografijo dimnika

Gradnja 0 Comments
Kako obesiti fotografsko fotografijo dimnika

Zaključna dela

Ko je gradnja opeke zaključena, je v skladu s pravili gradnje potrebno pokriti prostor med streho in dimnikom z negorljivim strešnim materialom. Za to naredite zaščitni predpasnik.

Kako obesiti fotografsko fotografijo dimnika

Uporaba talnega profila kot obrnjen material za dimnik

Kamini so lahko izpostavljeni različnim negativnim vplivom. To so lahko nihanja temperature ali vremenske razmere agresivne narave. V procesu izgorevanja kondenzata v dimniku uniči. In nastajanje kondenzata je posledica razlike v temperaturi delovne cevi in ​​zraka. Različne nečistoče, oblikovane v dimniku, vodijo v njegovo uničenje. Da bi se izognili takšnim trenutkom, je treba izvesti izolacijo dimnika z oblogo. Kako obložiti dimnik z oblogo ali drugim materialom, katera možnost je cenejša in kar je varnejša, od katere so izdelane dimne obloge?

Kako obesiti fotografsko fotografijo dimnika

Hermetični dimnik – korak za korakom. Fotografija

Zaščitni predpasnik dimnika, narejen iz upogljivega traku, postane dvoslojni po celotnem obodu. Pod ploščico je spodnji trak, vrh pa položen na strešno kritino. Obe plasti sta tesno stisnjeni in pritrjeni na dimne stene in ploščice. Robovi zgornje trakove traku, ki se nahajajo na steni dimnika, prekrite s kovinskimi profili.

Notranja in zunanja dimna cev: niz preprostih možnosti za samo-realizacijo

V dnevni sobi je prisotnost pečice ali kamina dobra, vendar se ne pojavlja vedno v notranjosti dimnika. Če je to vaš primer, se boste v tem članku naučili, kako in s kakšno obrezovanjem cevi v hiši. In ne le v zaprtih prostorih, ampak tudi zunaj, tako da celotna struktura izpolnjuje sodobne arhitekturne trende.

Kako obesiti fotografsko fotografijo dimnika

Obloga dimnika! Boljše in varnejše?

Najmanj tri vrste cevi gredo na streho posamezne hiše. To so dimniki (peči, kamini, oprema za ogrevanje), prezračevanje (prostori z naravnim prezračevanjem – kopalnice, kuhinja, peči, kleti, itd.) In prezračevanje sanitarij. Zaključevanje cevi na strehi pomeni obvezno tesnjenje spoja med kritino in navpično površino, zaščito materiala cevi in ​​kanal iz padavin in, če je potrebno, izolacijo dimnika. Enako pomembna je estetska zasnova izhodov na streho.