Kako narediti zidane plinske blokade

Betonski 0 Comments
Kako narediti zidane plinske blokade

Izbira materiala, malta za zidanje

Plinski blok je bolje uporabiti posebne lepilne rešitve. Zaželeno je, da jih uporabljamo za bloke z žlebovi. Za prvo plast bloka brez rež je priporočljivo uporabiti običajno cementno-apneno malto, da zmanjšamo vlažnost kapilar. Betonska mešanica bo morala postaviti skakalce.

Kako narediti zidane plinske blokade

Transportna embalaža gaziranih betonskih blokov

Izvedba polaganja gaziranih betonskih blokov v stavbi v gradnji je zaželeno, da poskrbimo za prisilno prezračevanje, da pospešimo sušenje blokov. Stene blokov morajo biti izdelane iz vodoravnih vrstic, tako da so njihove ravnine pravokotne na smeri obremenitve stene; bloki so ločeni drug od drugega z vertikalnimi šivi in ​​bloki vsake naslednje vrstice morajo prekrivati ​​navpične šive prejšnje vrstice. Prekrivni šivi zagotavljajo enakomerno porazdelitev obremenitve na blokih in odpornost stene na neenakomerna nihanja in temperaturna nihanja.

Kako narediti zidane plinske blokade

Polaganje betonskega betona z lastnimi rokami

Najpomembnejše načelo pravilne konstrukcije stene betonskega betona z lastnimi rokami – izbrati aerokret. Kako topla in vzdržljiva je struktura v veliki meri odvisna od njihove kakovosti. Najbolj pravilna odločitev bi bila nakup blokov samo od uglednih proizvajalcev. "Opeke" iz gaziranega betona, ki so izdelane po polkrožni metodi, nimajo absolutne geometrije. In to je zelo pomembno za visokokakovostno zidanje.

Kako narediti zidane plinske blokade

Tehnologija polaganja betonskega betona z lastnimi rokami

V številnih gradbenih podjetjih so v zadnjem času postale priljubljene strukture iz gaziranega betona. To je dostopen in enostaven način za izgradnjo zanesljivega doma, garaže ali druge potrebne stavbe. Težave ni mogoče obvladovati z lastnimi rokami, tudi za začetnike. Poznavanje plodnosti dela z gradivom, gradbeni proces ne bo povzročil določenih težav, rezultat pa bo trajal več let.

Kako narediti zidane plinske blokade

Zidarski betonski bloki

Do danes je najbolj priljubljen material na gradbiščih upravičeno imenovati aerated concrete. Uporablja se tako za gradnjo koč (iz ločenih blokov) kot tudi za polnjenje prostora med gradnjo monolitnih sten okvira.