Kako narediti tla v hiši plošče

Betonski 0 Comments
Kako narediti tla v hiši plošče

Odgovori (5)

Svetujem vam, da izdelate nadstropje Knauf, tako toplo in ne tako drago, in potem že laminirano, ne dražje od linoleja, toda toplejše, lahko postavite toplo dno od ogrevanja, se ogreje pri ogrevanju in brez dodatnih stroškov za električno energijo

Kako narediti tla v hiši plošče

Vse o popravilu tal v hiši

Prvič, popravilo tal se mora začeti z odstranitvijo starega premaza. Linolej, parket ali drugo vrsto talnih oblog je treba razbiti in pregledati talne deske. Praviloma, če je hiša stara, zahtevajo popolno zamenjavo, zato jih je treba tudi razstaviti.

Nasveti za gradnjo iz CEMENICH

Popravite tla v hiši. Prosim vas, da predlagate, kaj je najbolje storiti s ščit parket, ki je preživel sam. Običajna montažna hiša 600. serije, ščit parket na hlode. Parket se ne sme obnoviti. Močno sumim, da je pod tleh veliko prahu in smeti, rad bi vse očistil. Hkrati se ne želim truditi z novimi zaostanki: prvič, drago je, drugič, veliko dela je: izravnavanje betona, polnjenje itd., Polaganje zapornic, grobo tla itd. Rad bi se odločil Vprašanje je, da napolnimo to "skledo" z nekaj, naredimo estrih na vrhu in položimo laminat. Vprašanje: kako napolniti 8 cm. Globina? S površine parketa sem premaknil vladarja do zaustavitve v režo, izkazalo se je 13 cm. Glede na debelino površinskega estriha, podlage in laminata bo okoli 8 cm… Mešana gline s cementom? Ali položite peno in jo napolnite? In ne bo vprašal? Povej mi, kako enostavno je z najmanjšo težo prekrivanja rešiti ta problem?

Kako narediti tla v hiši plošče

Naprava tla v hiši plošče

Apartma ima samo betonsko ploščo (toplotna in zvočna izolacija – po naši vesti). Kaj dela in v kakšnem zaporedju želite narediti zahtevano? V katerih primerih je potreben betonski estrih.

Kako narediti tla v hiši plošče

Izravnavanje tal v panelni hiši

Tradicionalni pristop k popravilu tal v panelni hiši je "mokri" cementni pesek. To je dolgotrajen postopek, ki dolgo traja, da določi moč blagovne znamke rešitve – 28 dni. Veliko komponent, hrupna priprava raztopine ličenja v stanovanju in higroskopnost končnega sloja naredijo proces neugoden in rezultat je daleč od idealnega.