Kako narediti prazno steno v dnevni sobi fotografijo

Kako narediti 0 Comments

Značilnosti stenskih dekor v dnevni sobi

Redko se odločamo za radikalno reorganizacijo v stanovanju, vendar bo celo preurejanje pomagalo znatno posodobiti notranjost. Eden od najlažjih načinov za spremembo zasnove dnevne sobe – posodobiti dekoracijo sten.

Kako narediti prazno steno v dnevni sobi fotografijo

stenska dekoracija v dnevni sobi

Stene – idealen prostor za uresničevanje ustvarjalnih idej. Preprosto lepljite ozadje ali nanosite plast barve – najpreprostejšo rešitev, pa tudi precej dolgočasno. Občutite si umetnika, pustite platno proste površine – pripravili smo vam 20 originalnih idej za dekoriranje sten v hiši.

Kako narediti prazno steno v dnevni sobi fotografijo

Kako okrasiti steno v dnevni sobi: priporočila in ideje (50 fotografij)

Ugotovimo, kako okrasiti stene v dnevni sobi. Če ste začeli notranjost okrasiti z lastnimi rokami, ste se gotovo seznanili s pravilom, ki pravi: »V hiši ne sme biti nobene gole stene.« Prazna površina lahko povzroči melanholijo. Ne mislite, da lahko samo okrasni zidar dekorira steno. To lahko storite sami in če imate tudi gradbene spretnosti in ustvarjalno darilo, potem je zagotovljen uspeh. Glavna stvar je, da se lotite plodnega dela, ki ga je nujno treba dokončati.

Kako narediti prazno steno v dnevni sobi fotografijo

Ko okraski niso potrebni

V katerem koli slogu je rešena dnevna soba, v njem je nujno kavč, nad njim pa prostor, ki zahteva dodaten trud. Postavitev stene nad kavčem v dnevni sobi je prednostna naloga, ki daje prostoru naglas, ki dokazuje okus, trud in porabljen čas.

Kako narediti prazno steno v dnevni sobi fotografijo

Kako okrasiti steno v dnevni sobi: od kompleksnih instalacij do ročno izdelanih (79 fotografij + video)

Večina nas se dobro zaveda, kaj naj bo na stenah v notranjosti klasične dnevne sobe. In tudi če vam ni bilo treba živeti v takšni hiši, je pred vašimi očmi dovolj primerov, na primer v muzejih in zgodovinskih filmih. To so predvsem stare slike v šoli (olje, akvarel, pastel) in ogledala v lepih okvirih, preproge in tapiserije, stenske obloge in svečniki, dekorativne plošče, oblazinjene v tkanini. Za to temo ni smiselno, zdaj se zelo malo ljudi zanima za klasike v čisti obliki, zlasti med lastniki malih apartmajev, za katere pišem te članke.