Kako narediti pobočja na vratih suhega zidu

Debelina 0 Comments
Kako narediti pobočja na vratih suhega zidu

Nekaj ​​preprostih metod za izdelavo vratnih pobočij.

Namestitev novih vhodnih vrat je vedno velik dogodek. In za prvi vtis stanovanja – posebno hvala, in za zanesljivost zaščite pred neželenimi gostov, ki se je povečala. Vendar pa zadeva še ni dokončana, ker je mogoče na pobočjih izdelati pobočja šele potem, ko je montažna pena popolnoma utrjena, kar pomeni – potem, ko so monterji zapustili, v ločenem koraku. Da, takšne operacije so le redko na svojem področju dejavnosti. Čakanje na trenutek, ko bo mogoče končno zaključiti vhodna vrata, je čas, da izberemo, kako bo to storjeno.

Kako narediti pobočja na vratih suhega zidu

test Vhodna vrata.

Sodobna vhodna vrata niso le zaščita nepričakovanih gostov, temveč tudi sestavni del vaše notranjosti. Gone so dnevi, ko je lastnik vseboval samozadostna kovinska vrata, ki so bili v garaži. Konec koncev, danes rastline ponujajo kakovosten izdelek za vsak okus, z veliko različnih barv in oblik. In kar je najpomembnejše, za vsako velikost denarnice. In skupaj z vrati je vedno vprašanje: kako okrasiti vrata na vratih.

Kako narediti pobočja na vratih suhega zidu

Kako narediti pobočja od drywall: tri načine

Za registracijo pobočij znotraj prostorov z navadnim suhim zidom. Če je treba narediti naklon zunaj ali v mokri sobi – morate jemati odporen proti vlagi. Debelina pločevine – normalna, kot se uporablja za stene – 12,5 mm.

Kako narediti pobočja na vratih suhega zidu

Do-it-yourself suhih vratnih pobočij – montažna tehnologija

Ne glede na to, kako so skrbno nameščena vrata, lahko komajda brez dodatnih zaključnih pobočij. Na srečo, sodobni materiali, zlasti suhi zidovi, vam omogočajo, da celoten obseg takšnih del opravite z lastnimi rokami. In to ni samo pomemben prihranek, temveč tudi zanimiva lekcija za vsakega domačega obrtnika.

Kako narediti pobočja na vratih suhega zidu

Dokončanje vhodnih pobočij: kako priti vrata v pravilno obliko

Za namestitev svetilnikov na pobočjih se uporabljajo navadne lesene letvice ali posebni kovinski profili – pritrjeni so z alabasterjem z jasno navpično stopnjo. Po utrditvi svetilnika in to se hitro zgodi, cementno-peskana malta se vlije v prostor med svetilniki, ki se nato izravnajo s široko lopatico ali majhnim pravilom.