Kako narediti opaž na stopnicah

Betonski 0 Comments
Kako narediti opaž na stopnicah

Kako je samozavestno oplaščenje za verando? Faze dela

Obvezni arhitekturni element stavbe je veranda, ki je urejena na nivoju prvega nadstropja, daje priložnost vstopiti v prostor. Ta zasnova ima platformo, ki je v bližini odprtine vrat in se nahaja na razdalji 5 cm od dna. Za požarno varnost je potrebno, da se loputa odpira navzven.

Kako narediti svoj lasten visokokakovostni opaž za korake v verandi

Nemogoče si je predstavljati deželo brez tere s šupo, ki ščiti pred soncem, dežjem in snegom. Ne glede na to, kako lepo je gradnja končana (ne glede na slog in material, ki se uporablja), brez stopnic, ki vodijo navznoter, bo videti kot redna stavba.

Kako narediti opaž na stopnicah

Orodje in materiali

Dolgo časa so stopnice integralni arhitekturni element večine stavb. Poleg glavnega namena faze je lahko naglas in uspešen dodatek notranjosti ali zunanjosti. Z razvojem tehnologije so pridobili posebno popularnost visokotehnoloških in industrijskih stilov, katerih videz je vplival na oblikovanje stopnic. Z njihovo pomočjo lahko razdelite sobo v cone, naredite notranjost zanimiva in dinamična. Postavitev nizkopovznih in visokih stavb bo neposredno odvisna od lokacije stopnic in verande. Za vlivanje se uporabljajo različni materiali, vendar gradbeniki najpogosteje ukrepajo iz betona.

Izdelava lastnih konkretnih korakov

Menijo, da stopnice – to ni obvezen element zasebne gradnje. Vendar pa to mnenje ni povsem resnično, celo enodnevna hiša ima pogosto tremo, na katerega vodi več korakov betona. Na zasebnih parcelih so urejene tudi betonske stopnice, še posebej, če imajo težko olajšavo. V vsakem primeru vam bo dragocena lestevna draga, če le zaradi tega, ker je njegova erekcija zanimiva in dolgotrajen proces, po katerem se lahko ponašate sami.

Kako narediti opaž na stopnicah

Betonski stopniščni opaž

Monolitno lestev je treba zapolniti z betonom v eni vožnji, začenši od spodaj in končati z zadnjim zgornjim korakom. Da bi se izognili uhajanju raztopine iz oplaščenja, je zaradi premešanosti ruševin postalo bolj gosto. Za odstranitev zračne votline v betonu je potrebno uporabljati elektrovibracijski aparat.