Kako narediti 3d tla

Kako narediti 0 Comments
Kako narediti 3d tla

DIY samonivelirna 3D tla v 6 korakih: pregled tehnoloških del

Dobesedno pred dvajsetimi leti je edini način, kako nenavaden tloris dekor je uporaba metoda chintz. V tem primeru je tkanina preprosto položena na tla in napolnjena z lakom – izkazalo se je lepo in nenavadno. Sčasoma so tako elegantno tla, kot linolej in laminat, popolnoma iztegnili "dragocene ideje šabašnikov", in priložnost, da ustvarimo nekaj ekskluzivnega, je bilo že dolgo pozabljeno. Toda sodobni proizvajalci so idejo zamenjali, vendar le s svojimi dokazanimi gradbenimi materiali in drugo opremo.

Samonivelirni 3D nadstropji: skrivnosti in tehnologija

Moderna popravila je nemogoča brez ustreznega zasnove tal. In željo, da bi oblikovne rešitve za dom izboljšanje ali urad je nepredstavljivo brez skrbno pozornost do tega dela prostora. Današnje gradbene tehnologije in materiali nam omogočajo, da naredimo ne samo zanesljivo in funkcionalno nadstropje, ampak tudi izvirno, privlačno in ustreza splošni slogovni usmeritvi prostora. Ponujamo vam majhen vodnik o tem, kako izdelati 3D nivojska tla.

Kako narediti 3d tla

Samonivelirna tla: kako narediti kopalnico 3d sami

Moderna 3d samonivelirna tla postopoma nadomeščajo klasične ploščice iz notranjosti kopalnice. Strinjam se, ker je tla z učinkom tridimenzionalne slike videti veliko bolj zabavna kot standardna svetlo modra ploščica. Zdaj, najnovejša tehnologija vam omogoča, da tla kopalnice v obliki peščene plaže ali morskega dna, in kamenčki in lupine bodo videti kar se da realistično.

Kako narediti 3d tla

Samonivelirna 3D tla naredijo sami

Mnogi lastniki zasebnih stanovanj niso naklonjeni ustvarjanju 3D nadstropij, kako jih narediti samostojno, praktično vsi domo ali lastniki stanovanj so zainteresirani. Videoposnetek v tem primeru bo odličen pomočnik, da bi razumel, kako bi lahko samo-nivelirno tla z lastnimi rokami.

Kako narediti 3d tla

3d kopalnica tla (44 photos): sprostite svojo domišljijo!

Če morate popraviti kopalnico in ne morete izbrati zaključnega tla v tej sobi, bodite pozorni na tehnologijo polimernih samonivelirnih tal. Še posebej dobro bo videti v tla 3d v kopalnici.