Kako namestiti sendvič ploščo na pobočjih

Debelina 0 Comments
Kako namestiti sendvič ploščo na pobočjih

test Plastična okna.

Praviloma se popravilo v stanovanju začne z zamenjavo starih in nadaljnjih naklonov naprav za nova plastična okna. Obstaja več možnosti. V tem članku bomo pogledali, kako narediti pobočja od sendvič plošč z lastnimi rokami. Fotografije, prikazane v članku, jasno odražajo potek dejanja.

Kako namestiti sendvič ploščo na pobočjih

Poškodbe iz sendvič plošč naredijo sami

Okna in vrata v hiši vzdržijo največjo obremenitev. Od ulice so padavine, vetrovi, padci temperature, v notranjosti pa je še ena temperatura, izhlapevanje. Vsi ti dejavniki vodijo k hitremu uničenju struktur. Stene hiše stojijo stoletja, okna in vrata pa je treba spremeniti. Če zamenjamo okenske okvirje, predlagamo, da takoj namestite pobočja sendvič plošč, da dobite popolnoma novo lepo in sodobno okno. Ne potrebujete veliko časa in posebnih sposobnosti.

Kaj je sendvič plošča

Dokončanje sestavljenega materiala je prejel ime zaradi svoje zasnove. Plošče sestavljajo dve ali tri plasti. V prvem primeru gre za plastično folijo in izolacijo na osnovi polistirena, v drugem pa dekorativni sloj na obeh straneh. Gradbeni material s troslojno konstrukcijo je bolj tog in dobro ohranja obliko. Kot toplotni izolator se uporablja ekstrudirana polistirenska pena. Debelina plošče je 10-32 mm. Barvna shema dekorativnega premaza vam omogoča, da izberete konec, skupaj z zasnovo prostora.

Kako namestiti sendvič ploščo na pobočjih

Priljubljene sendvič plošče

Da bi plastična okna zaščitila vaš dom pred vsemi neprijetnimi učinki ulice, morate narediti pobočja, zunanja in notranja. Notranji pobočji so potrebni za normalni videz samega okna.

Kako namestiti sendvič ploščo na pobočjih

Kako narediti pobočja od sendvič plošč sami

Naprava teh pobočij poteka v več fazah. Za povečanje nastavitve površino najprej obdelamo s premazom. Nato nanesite več slojev ometa, od katerih mora biti vsakdo sušen. Mavec je najcenejši, vendar neučinkovit način za dokončanje pobočja, saj pomanjkanje izolacijskih lastnosti tega konca povzroči prekomerno ohlajanje in nadaljnje zamegljevanje oken. Mavec se nanese z mrežo, vrzel med oknom in ometom pa mora biti zatesnjena s silikonom.