Kako namestiti parket

Montaža 0 Comments

Samostojna parketna tla: pravila za pripravo temeljev in delovno tehnologijo

Ne glede na to, kako težko razvijalci inovativnih talne obloge poskušajo izboljšati gradivo, se oči racionalnega lastnika stanovanjske nepremičnine vedno obračajo na parket in masivne klasike. Kljub ogromnemu številu naprednih dosežkov na tem področju je še vedno pomembno, kako pravilno izdelati parket s svojimi rokami. Navsezadnje domači obrtniki, ki si prizadevajo postaviti neverjetno tla iz lesenih desk, verjetno še niso prevedli.

Kako namestiti parket

Montaža parketa francoskega božičnega drevesa

Standardna izvedba je dvoslojna parketna plošča in masivna parketna plošča s pripravljenim dekorativnim zaščitnim premazom. Velikost dvoslojne parketne plošče: 12,7×107,95×530 mm, pri čemer je 530 velikost stranske dolžine. Velikost masivne parketne plošče: 19,05h82,55×320 mm, pri čemer 320 je velikost stranske dolžine. Kot je speljal letvice – 45 °, kot priklopnih letvic – 90 °. Francoska božična drevesa so narejena s povezavo jezika in žleza in so oblikovane zrcalne pare desnih in levih elementov. V originalni embalaži je enako število desnih in levih letev.

Kako namestiti parket

Polaganje talnih plošč: opis tehnologije in video

Da bi vaš parket veselil že več let, je treba namestitev izvajati v skladu z vsemi pravili in smernicami za skrbno namestitev, opisane v tem poglavju.

Kako namestiti parket

Uporaba talnih materialov za stene in stropove je odlična poteza.

Odločili ste se postaviti blok parket v prostor in praviloma se pojavijo vprašanja: "kdo bo delal delo?", "In koliko bo to stalo?". Poizvedujete, da je cena polaganja brez brusov premazovanja in lakiranja veliko večja od stroškov samega parketa. V našem času poiščite dober mojster parket velik problem. Kakšen greh prikrivati, zdaj, ko hack-delavci niso toliko. Zato se samoumevna odločitev o samozaposlitvi predlaga.

Kako namestiti parket

Uporaba lepila

Parket ne polagamo iz masivnega lesa na ogrevanih tleh, saj lahko to povzroči izkrivljanje parketa in poleg tega nizka toplotna prevodnost lesa bistveno zmanjša učinkovitost samega ogrevanja.