Kako namestiti notranji kotiček za ploščice

Namestitev 0 Comments
Kako namestiti notranji kotiček za ploščice

Tile kotiček

Notranji koti so vgrajeni v spojke, ki tvorijo med seboj horizontalne in navpične površine. Poleg tega so tovrstni koti potrebni za notranje vogale sosednjih sten.

Kako namestiti notranji kotiček za ploščice

Tile kotiček

Zdaj je ploščica precej priljubljena vrsta oblike. In redko, ko popravlja kopalnico brez njega. Če postavitev keramičnih elementov domačih obrtnikov redko povzroča težave po določenem usposabljanju, potem je notranji kot ali zunanji kot mnogih zmeden. Vendar pa so se proizvajalci že trudili rešiti to dilemo in sprostili preprosto urejene dele, imenovane kotičke za ploščice.

Kako namestiti notranji kotiček za ploščice

Kakšne so vogale za ploščice in jih uporabim?

Najbolj priljubljen tip. Uporaba ob zunanjih vogalih. Pri prodaji so v bistvu velikosti 7, 9, 11 mm (dolžine 2,5 m). Ena stran je žleb za ploščice, druga pa služi kot dekoracija in zaščita plošč pred udarci in žetoni. Skriti del je perforiran za boljšo oprijemljivost postavitev ploščic in keramike. Izdelajte dekorativne predmete iz:

Kako namestiti notranji kotiček za ploščice

Polaganje ploščic v notranjem kotu

Danes je keramična ploščica priljubljen material. To se pogosto uporablja za soočanje s kopalnico, kuhinjo, kot tudi tla na hodniku. Dejstvo je, da ima ta material številne prednosti, ki jih je težko zamuditi. Ker je ploščica dobro odporna na negativne učinke vlage in toplote, se pogosto uporablja v dekoraciji kopalnice in kuhinje. Zaradi visoke odpornosti proti obrabi se uporablja kot talna obloga na hodniku. Pri polaganju izdelkov je potrebno upoštevati določena pravila, še posebej, če gre za takšno fazo kot polaganje ploščic, je notranji kot del prostora, kjer je treba delo opraviti z izjemno skrbnostjo.

Kako namestiti notranji kotiček za ploščice

Vogali za ploščice – namen, vrste, velikosti, njihova namestitev

Sodobna prenova podeželske hiše ali apartmaja se redko izvaja brez polaganja na stene ali ploščice. Če postavitev ploščic na tla in stene večine domačih obrtnikov ne povzroča veliko težav po pridobitvi določene spretnosti, so zunanji in notranji koti mnogih stumirani. Hkrati pa obstajajo preprosti in dostopni elementi, ki omogočajo reševanje problema povezovanja premazov. To so vogali za ploščice.