Kako lepiti suhih zidov na gaziranem betonu

Gradnja 0 Comments
Kako lepiti suhih zidov na gaziranem betonu

Ali je možno lepiti suhozidem na steno gaziranega betona?

Pozdravljeni, dragi obiskovalci bloga za gradnjo in popravilo! Ker je glavno poslanstvo spletnega dnevnika pomagati zasebnim ljudem s praktičnimi nasveti o gradnji zasebne hiše ali popravilu stanovanja z lastnimi rokami, še naprej objavljamo izdelke, ki so lahko koristni.

Kako lepiti suhih zidov na gaziranem betonu

Namesto mavčnega grezila na gaziranem betonu!

V veliki večini primerov je namestitev mavčne plošče sestavljena iz predhodne montaže okvirja z naknadno pritrditvijo pločevine na kovine ali v nekaterih primerih z lesenimi vodili. Vendar pa včasih morate liste lepiti neposredno na površini stene. V tem primeru moramo ukrepati povsem drugače in upoštevati dejavnike, ki bi bili v primeru bolj standardnega pristopa nepomembni. V tem gradivu bomo razpravljali o tem, kako lepilne plošče lepiti na beton, beton in druge površine.

Kako lepiti suhih zidov na gaziranem betonu

Pritrditev suhih zidov na steno blokov pene

Gradnja zidov iz pene betonskih blokov ni bila zelo davno, toda tudi v kratkem času bi material lahko osvojil srca graditeljev in zasebnih obrtnikov. Porozna struktura naredi material poseben, kar nekoliko omejuje izbiro metod za obrnjene stene. Med majhnim številom možnosti lahko poudarite dekoracijo sten s listi iz mavčnih plošč. Ta material je najprimernejši za to situacijo. Zato se postavlja vprašanje, kakšna je prednost materiala in kako pritrditi suhomontažo v blok pene.

Kako lepiti suhih zidov na gaziranem betonu

Dekoriranje sten prezračenih mavčnih plošč

Zgradba sten aerodinamičnega betona v zasebni gradnji lahko znatno zmanjša finančne stroške. Prihranki so narejeni ne le zaradi potrebe po močni izolaciji take strukture, ampak tudi zaradi manjše teže betonskega betona v primerjavi z drugimi gradbenimi materiali. Za notranjo dekoracijo teh prostorov se lahko uporabljajo tudi poceni materiali, na primer, drywall.

Kako lepiti suhih zidov na gaziranem betonu

Ne zamudite najboljših ploskev!

Povej mi, kaj lahko držiš pločevinke na steni. Hiša gazoblokov. Ne želim ukrasti prostora znotraj hiše do vrzeli med steno in suhim zidom. Slišal sem, da če so stene gladke, lahko lepite na njih.