Kako lepiti suhega zidu na gline stene

Namestitev 0 Comments
Kako lepiti suhega zidu na gline stene

(096) -737-5763; Policaj

Stene stene so stene, zgrajene iz adobe, gline s slamo. Danes so hiše iz adobe priljubljene z ljubitelji okolju prijaznosti in energetske učinkovitosti. Navsezadnje je adobe okolju prijazen material, ki ne škoduje zdravju in dobro ohranja toploto. Ampak to je zelo krhko, zato ni enostavno okrasiti stene z adobe. Težko jih je izravnati z ometom, saj so lahko nepravilnosti zelo velike. Eden najboljših načinov za zaključitev zidov gline je, da jih lepimo na mavčno ploščo. Spodaj bomo razpravljali o tem, kako pritrdimo suhomontažo na steno z žico.

Kako lepiti suhega zidu na gline stene

10 nasvetov o tem, kako izravnati stene gline

1 Če je površina obzidja krhka, je zlahka razpadla in se razpadla, tega zaključka ne smete popraviti. V tem primeru je bolje, da gredo na drugo pot – razstaviti plast gline na okvir (les ali opeko) in opraviti nov konec.

Kako lepiti suhega zidu na gline stene

Kaj je dobro "palice" na gline stene?

Glene stene najdemo ne le v hišah stare stavbe. Sodoben trend zelene stavbe vse bolj raje gradi hiše izključno iz okolju prijaznih materialov. Kot v enem, in v drugem primeru, gline na stenah postavlja pred mojstra številna vprašanja o pravilnosti dela s takimi materiali in primernimi načini za njegovo dokončanje.

Kako lepiti suhega zidu na gline stene

Kako pravilno in učinkovito lepilo ozadje na zidu gline

Ozadja so preprosta za namestitev izdelka. Tudi tekoče ozadje, ki jih vsakdo lahko postavlja svoje roke brez posebnih orodij ali strokovnega znanja. Da ne omenjam samolepljive redne ozadje, kar je samo osnovno. Toda tudi v tem preprostem procesu so lahko zapleteni dejavniki. In eden od njih je stena, ki je obdana z glino. Takih sten ni mogoče pogosto srečati, vendar so prisotne v številnih novih prostorih. In ta članek bo koristen tistim, ki se soočajo s potrebo po okrasitvi takšne sobe.

Kako lepiti suhega zidu na gline stene

Številka popravila gospodinjstev 1

Pokrita stena s suhim zidom z lastnimi rokami je možna tudi v prostorih z visoko vlažnostjo, hkrati pa morate izbrati vlago odporno ali kombinacijsko možnost, s čimer zaščitite sprednjo stran stene s podlago, ploščico, barvo ali drugimi materiali.