Kako lepiti rubemast

Oblikovanje 0 Comments
Kako lepiti rubemast

Rubemast: opis in oblikovanje

Upoštevajte glavne tehnične značilnosti rubemaasta, njegove sorte in prednosti ter opišite, kako pravilno uporabiti material kot hidroizolacijo strehe in drugih zgradb.

Kako lepiti rubemast

Styling Rubemast

Priprava materialov lokalno ne samo še pospešuje proces namestitve, temveč tudi manjšo porabo materiala. Za rezanje materiala uporabite poseben strešni nož – precej oster, tako da rezanje bituminoznega materiala in ga ne raztrga, s čimer je neuporaben. Po rezanju ponovno zavrtite Rubemast v zvitke, označite, katera je namenjena.

Kako lepiti rubemast

Nasveti za gradnjo iz CEMENICH

Pozdravljeni! V tem vprašanju pomagajte: imamo majhno vrtno hišo velikosti 5×6, pred petimi leti pa smo jo blokirali s krempljem. Že v tem letu je streha pogledala, da je blago rekla "ne", in ko smo letos prišli na dacho, smo bili popolnoma presenečeni. Vsi ruberoidi so se dolgočasili in zlomili. Zaradi pomanjkanja zadostnih sredstev sem jo kupil v trgovini Rubemast (po nasvetih prodajalcev). In potem sem slišal, kako ga postaviti na streho lesene, ker se spoji. Zdaj sedim doma, čakam na konec tedna in mislim, kaj naj naredim. Ali ga je mogoče prilagoditi naši leseni strehi? Skočil sem po celotnem spletu in ničesar nisem našel. In nenadoma – vaša stran!!! Prosim odgovorite! In povej mi, kako in kako jo popraviti. Hvala vnaprej.

Kako lepiti rubemast

Rubemast strešna kritina za strehe

Rubemast je izboljšana oblika strešnega materiala. To je gradbeni material za hidroizolacijo, ki temelji na strešnem papirju. Rubemast je impregniran z bitumenom z dveh strani, z dodajanjem dodatkov in mehčalcev. Na površini materiala se nanese razprševanje.

Kako lepiti rubemast

Kako se nanašati na streho rubemast

Številčnost novih strešnih materialov, ki jih proizvajajo najsodobnejše tehnologije, še niso zmanjšali povpraševanja in priljubljenosti strešnega materiala. Zaradi cenovno ugodne cene, enostavnosti vgradnje in precej dolga življenjska doba ta vrsta strešne kritine ne izgublja pomembnosti. Opis, kako strešno streho pokrijemo s strešnim papirjem, bo malo kasneje, zdaj pa bomo preučili njegove glavne značilnosti.