Kako izolirati steno iz notranjosti

Ogrevanje 0 Comments
Kako izolirati steno iz notranjosti

Ohišja stene – notranja toplotna izolacija

Pri gradnji hiše bo pomembna operacija, kot je toplotna izolacija za stene. V nekaterih primerih, na primer, če je hiša zgrajena iz blokov blokov in še vedno morate izvesti zunanje stene, izolacija hiše od znotraj ne bo tako koristna glede stroškov dela kot izolacija od zunaj. Toplotna izolacija, izvedena zunaj, omogoča prihranek prostora v prostorih. Če so stene hiše zgrajene iz opeke, ni smiselno pokvariti videza stavbe. V tem primeru se izolacija hiše od znotraj lahko šteje za dobro možnost – zunanjost zgradbe tega ne bo utrpela. Načeloma se iste metode uporabljajo za ustvarjanje notranjih izolacij kot zunaj, razen z nekaj razlikami.

Kako izolirati steno iz notranjosti

Kako toplo hišo blokov v notranjosti in zunaj

Uporaba blazinice pri gradnji stavb je ekonomsko ugodna in velikost elementov materiala je dovoljena za doseganje visoke hitrosti stavbnega zidu hiše. Toda zaradi nezadostnih toplotnoizolacijskih lastnosti in zmožnosti izgube moči pod vplivom kritičnih temperatur je potrebno izvesti toplotno izolacijo, s pomočjo katere bo dosežena zahtevana raven trajnosti objekta in zmožnost kopičenja toplote stavbe.

Kako izolirati steno iz notranjosti

Pomočnik za vsakogar, ki gradi ali popravi hišo / stanovanje.

Razmislite o vprašanju, ali obstaja razlika, kako izolirati stene od znotraj (z nekaj izolacije in po kateri shemi), ali pomaga pri preprečevanju posledic. Ta del je posledica takih "mitov notranjega segrevanja":

Kaj je bolje izolirati v notranjosti bloka podaljška?

Gradim hišo, v notranjosti ne vem, kaj je treba segreti, z izolonom sem začel izolirati, na vrhu pene pa so se stene začele mokre. Morda zato, ker nekaj zunaj ni oplaščeno. Zdaj se morate odločiti, kako to storiti pravilno. Od zunaj bom iztrgal, ali se bodo stene prenehali zmočiti? Ali je razlog za nekaj drugega? Pojasnite.

Kako izolirati steno iz notranjosti

Ko je hiša izolirana od znotraj, se notranji prostor prostora znatno zmanjša. Vendar pa to dejstvo ni ključnega pomena za popolno opustitev izolacije in v hladnem vremenu trpi zaradi nizkih temperatur izven oken ali da bi vrgli denar v dimnik za ogrevanje hiše.