Kaj potrebujete za polaganje ploščic na tleh

Kako narediti 0 Comments
Kaj potrebujete za polaganje ploščic na tleh

Ste pozabili geslo?

Pred namestitvijo ploščice na leseno tla, ga vakuumirajte ali sperite z alkalnim detergentom. Če je potrebno, obdelajte površino s podlago. Če je tla neenakomerna, jo poravnajte z izravnalno spojino.

Kaj potrebujete za polaganje ploščic na tleh

Kako položiti ploščice z lastnimi rokami

Najpogosteje, polaganje ploščic na tleh zaupajo poklicni mojster tilers in to počnejo z razlogom. Navsezadnje je obstojnost in lepota prevleke močno odvisna od kakovosti polaganja, sam proces pa je zelo zapleten. Vendar pa lahko celo začetnik lahko postavlja ploščico s svojimi rokami na dokaj enakomerno podlago in v skladu s standardnim vzorcem "šiv v šivu". Glavna stvar je, da izberete prave montažne rešitve in strogo sledite tehnologiji. To vam bo pomagalo po korakih z navodili s fotografijami in izbiro uporabnega videoposnetka. Ta teorija polaganja ploščic bo koristna za tiste, ki potrebujejo nadzor in sprejemanje dela tlakovcev.

Kaj potrebujete za polaganje ploščic na tleh

Polaganje ploščic na tla z lastnimi rokami – kako narediti profesionalno polaganje

Keramične ploščice, nedvomno eden izmed najbolj priljubljenih materialov za izdelavo površin. Je trpežna, trpežna, lepa. Privlačen videz gradiva uspešno dopolnjujejo številne izredno pomembne lastnosti: na primer odpornost proti obrabi, enostavnost vzdrževanja itd. Toda zgolj pravilno, visoko kakovostno polaganje ploščic na tleh in stenah bo pomagalo tleh, da v celoti "razkrije" vse prednosti, da bi dokazal njeno nepogrešljivost in zanesljivost.

Kaj potrebujete za polaganje ploščic na tleh

Orodja za obloge

Ni potrebe po uporabi storitev dragih obrtnikov za polaganje ploščic. Z ustreznim pristopom in pripravo lahko zmanjšate stroške obloge. Ob upoštevanju povprečnih cen za polaganje ploščic so lahko prihranki znatni. Potrebno je strogo držati pravil, če boste sami postavili ploščice, tako da je rezultat najbolj privlačen, funkcionalen in vzdržljiv. Torej, polaganje ploščic vključuje naslednje korake:

Kaj potrebujete za polaganje ploščic na tleh

Orodje, materiali, zaloge

Vaš brskalnik prepoveduje uporabo piškotkov.
Če želite dobiti neomejen dostop do vseh funkcij spletnega mesta, morate omogočiti uporabo piškotkov in ponovno naložiti stran.