Izračun stroškov opečne ograje

Gradnja 0 Comments
Izračun stroškov opečne ograje

Brick Pickup Cost Calculator

Brezplačni kalkulator gradbenih materialov na spletu. Vsi potrebni izračuni za popravilo in gradnjo hiš, stanovanj, pisarn. Tukaj lahko izračunate količino in stroške gradbenega materiala!

Izračun stroškov opečne ograje

Opečni kalkulator (spletni izračun)

Pri izračunu števila opek je pomembno upoštevati, da je približno 5% materiala treba odpisati za boj ali morebitno poroko, povezano s prevozom. Zato priporočamo, da ga takoj daste v oceno in kupite z maržo, saj lahko različne serije rahlo, vendar se še vedno razlikujejo po videzu in drugih parametrih.

Izračun stroškov opečne ograje

Kalkulator opeke ograje

V tem članku bomo obravnavali gradnjo ograje iz opeke, ograjo iz dekorativnega bloka, ograjo iz valovitega tla. Izračunajte stroške za vsako vrsto dolžine ograje 50 metrov, višino 2 metra, 14 stebrov in primerjalno analizirajte cene. Povedali bomo o prednostih in slabostih vsake vrste ograje.

Izračun stroškov opečne ograje

Kalkulator ograje iz profesionalne talne obloge, izračun na spletu

S pomočjo spletnega kalkulatorja za izračun stroškov ograje dobite priložnost, da hitro izračunate ceno ograje iz valovite plošče z natančnostjo do 99%. Ko zapolni vsa polja spletnega kalkulatorja za izračun stroškov ograje, bo nemudoma opravil vse izračune in dal končne stroške montažnega dela, prav tako pa oblikoval oceno za izračun potrebnega gradiva za ograjo. Najbolj pregleden izračun stroškov prihodnje ograje omogoča tudi pred začetkom gradbenih del idejo o znesku denarja, ki ga bo zahtevala gradnja valovite ograje. Cena ograje iz profesionalne talne obloge je odvisna od parametrov, ki ste jih izbrali.

Izračun stroškov opečne ograje

Količina materiala

Izračun opeke je najpomembnejši, saj določa stroške gradnje stene. Točnost rezultatov bo visoka, saj pri izračunu upoštevamo ne samo dolžino in povprečno višino sten, temveč tudi dimenzije vrat in okenskih odprtin. Istočasno upoštevajte, da se glasnost lahko izračuna tako za celoten objekt kot tudi za njegov posamezni del. Dolžino in višino sten je treba nastaviti v metrih. Če je stena opremljena z betonskim pasom, odštejte višino tega pasu.