Izračun kalkulatorja strešne strehe

Gradnja 0 Comments
Izračun kalkulatorja strešne strehe

Kako izračunati sistem strešnih streh z uporabo spletnega kalkulatorja

Naredite vse izračune pred začetkom dela pri gradnji strehe je zelo preprosta. Edina stvar, ki je potrebna, je natančnost in pozornost, ne smemo pozabiti na preverjanje podatkov po zaključku postopka.

Izračun dvojnega sistema strešnih škarij, strešne površine, kota, materialov s 3D

Ponujamo profesionalen brezplačen izračun strešnega sistema z uporabo spletnega kalkulatorja KALK.PRO, 3D vizualizacije in podrobnih risb. Podrobni izračuni strehe in strehe, vsi materiali, letve, špirovci, Mauerlat. Poskusite zdaj izračunati strešno ogrodje!

Izračun kalkulatorja strešne strehe

Gantry strešni rafter kalkulator

Spletni kalkulator izdeluje natančen izračun splakarjev na spletu (izračuna dimenzije strešnikov za streho: dolžino špirovcev, dolžino previsa, kot žage, razdaljo do drevesa). Risbe in velikost špirovcev se oblikujejo v realnem času.

Izračun kalkulatorja strešne strehe

Gable streha

V strešni steni strehe ležijo drug na drugega, vsak par stoji ločeno, par pa so povezani z zabojčkom. Na koncih ima streha trikotne stene – pediments ali, drugače rečeno, klešče. Pod streho je urejena podstrešje. Osvetlitev in prezračevanje podstrešja strešne ograje se izvaja skozi okna v gobah in (ali) oknih na pobočjih, ki se imenujejo slušni.

Izračun kalkulatorja strešne strehe

Izračun dvojne strehe

Najbolj ekonomsko finančno med pokončnimi strehami je strešna streha, graditelj, ki nima posebne izobrazbe, in spretnosti lahko s svojo roko izdelajo dvojno streho. Gradnja strehe hiše bo odvisna od namena uporabe prostora drugega nadstropja, kot podstrešja ali kot bivalnega prostora – podstrešja. Različne namene – drugačen del špirovcev, njihovo predelavo in izolacijo strehe.
Zgornja strešna streha zahteva prisotnost dimnikov v podstrešnih prostorih, straniščne kopalnice morajo biti nameščene nad nestanovanjskimi območji, razen v kuhinji. Prav tako je potrebno obdelati lesene palice z antiseptičnimi in negorljivimi raztopinami, ki jih varujejo pred plesnijo in ognjem. Posledično se stroški dvosmerne strehe povečajo, če je drugo nadstropje hiše postalo stanovanjsko.