Izposoja hiše na kmetiji

Postavitev 0 Comments
Izposoja hiše na kmetiji

Party

V našem katalogu je enostavno najti kočo, ki bo zadovoljila želje najzahtevnejše osebe. Delamo z lastniki dragih, razkošnih državnih hiš, kot tudi z lastniki majhnih, vendar udobnih hiš v bližini rezervoarjev. Z veseljem vam pomagamo tistim, ki iščejo udobno, lepo kočo za poroko ali načrtujejo organizacijo nepozabnega praznovanja za svoje ljubljene. Za množične praznovanja, kot so poroke, priporočamo hišo s plesom, banketno dvorano, prostorno kuhinjo, veliko spalnicami.

Izposoja hiše na kmetiji

39 850 RUB.

Kaj bo naše poletje letos? Deževno ali sončno? Hladno ali vroče? Ni pomembno, kdaj ste v prijetnem okolju in imate različne možnosti za prosti čas. Pridite v "kraljestvo-kraljestvo" – in vam zagotavljamo, da vam ne bo dolgčas v vsakem vremenu!

Izposoja hiše na kmetiji

Dnevni najem domov

Ta oddelek vsebuje širok izbor trenutnih možnosti najema vil, hiš in hiš v Sankt Peterburgu in Leningradu od lastnikov (posameznikov) in nepremičninskih agencij.

Izposoja hiše na kmetiji

Najem nepremičnin

V eni od najboljših vasic Nikolina Gora "Sosnovy Bor" na 30 hektarskem gozdu z lepo pokrajino, je udobna lesena hiša 950 kvadratnih metrov. z izvrstno notranjo opremo. Elegantna notranjost, oblikovalsko pohištvo, funkcionalna postavitev, luksuzni spa z bazenom, svežim zrakom, borovci – to vse niso prednosti te ponudbe! V hoje od hiše se nahaja ena od najboljših pokojnin v regiji Moskvi "Sosny", kjer so vse možnosti za dober počitek, in sicer: sodoben bazen, savna, telovadnica, kavarna, restavracija, hojo in kolesarske steze, zasebna plaža v bližini reke Moskve kot tudi otroške izobraževalne ustanove.

Izposoja hiše na kmetiji

Chernoluch’e, Izposodite kočo do 18 oseb. Cena 500-600 r oseba / dan, kopel 500 p / uro. Najemite kočo za najem v regiji Omsk s kopalnico

Mnogi prebivalci Yekaterinburga namesto mestnega vrveža in onesnaženega zraka vse bolj izberejo državni počitek zunaj živahne metropole. Čist zrak, čudovit gozd, prijetna družina sorodnikov in prijateljev vam bodo pomagali, da se odmaknete od delovnih dni in pozabite na trenutne težave. Lahko tudi rezervirate in izposodite kočo za novo leto, novoletne praznike in božič.