Izolacija monolitne stene od znotraj

Notranje 0 Comments
Izolacija monolitne stene od znotraj

Odgovori (13)

Če je stena suha in ni kondenzacije, obstaja možnost s toplotno izolacijskim ometom, plastjo najmanj 30 mm kit in ozadje. Možnost ni poceni, ampak učinkovita.

Izolacija monolitnih zidov hiše zunaj

Predgovor. Monolitne stanovanjske stavbe in stavbe danes niso več redkosti. Prednosti takšnih zgradb vključujejo moč in hitrost gradnje. Vendar pa je glavna pomanjkljivost armiranobetonskih monolitnih sten z visoko toplotno prevodnostjo, da bi bila v takšni hiši udobna in topla, je treba od zunaj izvesti kakovostno izolacijo monolitnih zidov hiše. Upoštevajte, kako pritrditi izolacijo na armirano betonsko steno pene, pene in mineralne volne pod ometom in stranicami.

Izolacija monolitne stene od znotraj

Pomočnik za vsakogar, ki gradi ali popravi hišo / stanovanje.

Razmislite o vprašanju, ali obstaja razlika, kako izolirati stene od znotraj (z nekaj izolacije in po kateri shemi), ali pomaga pri preprečevanju posledic. Ta del je posledica takih "mitov notranjega segrevanja":

Notranja stenska izolacija: kdaj je sprejemljiva in kako se proizvaja?

Pozdravljeni, prosim, prosim, kako najbolje izolirati notranje stene stanovanja? Živim v monolitni 17-nadstropni zgradbi v 10. nadstropju, okna gledajo na severovzhod. Temperatura stene v spalnici pozimi je 9 stopinj. Povprečna zimska temperatura v apartmaju je 16 stopinj. Po zamenjavi oken s plastiko so se stene začele oblikovati, REU predlaga izolacijo z izolonom, vendar se bojim, da bodo stene še naprej plesale. Prebral sem, da obstaja takšen grelec Teplomett, ali je morda bolje za njih? Izolacija zunanjih sten ne bo delovala, za to potrebujete veliko dovoljenj. Pomoč pri nas.

Izolacija monolitne stene od znotraj

Kako izolirati monolitno hišo z lastnimi rokami

Predgovor. Monolitne nizko rastne hiše in stavbe danes niso neobičajne. Prednosti monolitnih zgradb vključujejo hitrost gradnje in visoko trdnost. Vendar imajo monolitne stene veliko pomanjkljivost – visoka toplotna prevodnost, kar povzroči izgubo toplote in zmrzovanje sten pozimi. V tem članku bomo pregledali glavne točke pri izolaciji zunanjih sten monolitne hiše zunaj.