Interroom predelne stene v monolitni hiši

Postavitev 0 Comments
Interroom predelne stene v monolitni hiši

Ponovni razvoj v monolitnih hišah

Pravzaprav ima vsak tak apartma odobreno postavitev, ki jo je dovoljeno spreminjati le po dogovoru z Moszhilinspektsii. Dejstvo je, da "simbolne" meje prostorov niso takšne na tlorisu razvijalca. Tudi če ni formalnih sten, so v tlorisu in je potrebno uskladiti rušenje načrtovanih predelnih sten, kot da bi bile dokončane do zgornje meje.

Interroom predelne stene v monolitni hiši

Ali je pregrada za opeko težka za trdno hišo?

Pozdravljeni! Povejte mi, prosim, obstaja monolitna hiša – 15 nadstropij. Apartma je v 8. nadstropju, površina je približno 100 kvadratnih metrov. m., razdeljen na 3 sobe, v spalnici – 16,6 m². – skupna stena s sosedami (5,88 m) je narejena iz dveh slojev kartona in med njimi tanke pločevine. Kopalnica – 9 m2 – Mavčne plošče predelne stene! Ob steni v spalnici je bilo odločeno, da bi steno postavili v pol-opeko, ne da bi odstranili mavčno ploščo, in namesto dveh zidov mavčnih plošč v kopalnici za gradnjo opečnih predelnih sten.
Nakup opeke, 2000 kosov. (ni bilo druge):

Interroom predelne stene v monolitni hiši

Niansa prenove v monolitni hiši

Ker notranjost in notranja stena temeljijo na opečni ali mavčni plošči in ne ležijo, je preurejanje v monolitni hiši precej lažje. Pomembno je vedeti vrstni red in možnost njenega ravnanja leta 2018.

Interroom predelne stene v monolitni hiši

Druge publikacije in članki

Pri nakupu stanovanja v novi hiši morate analizirati prednosti in slabosti predlaganih možnosti, da si želite izbrati najbolj vreden med njimi. Večina značilnosti stanovanj, ki so na voljo golim očesom: lokacija in vrsta hiše, razporeditev apartmaja, število dvigal in prisotnost dvojnih stekel. Vendar poleg tega obstajajo dejavniki, ki so na prvi pogled nevidni in lahko kasneje resno vplivajo na udobje življenja v novem stanovanju. Ime enega najresnejših dejavnikov je zvočna izolacija.

Interroom predelne stene v monolitni hiši

3. Nosilne stene v monolitnih hišah.

Za začetek vam priporočamo, da ugotovite, kakšno je vaša hiša in gradivo njenih zidov na spletni strani nesprosta.ru na svojem naslovu. Najpreprostejši in najbolj zanesljiv način določanja nosilnih sten za nestrokovnjake je merjenje njegove debeline.