Industrijski planinarjenje

Demontaža 0 Comments
Industrijski planinarjenje

Zgodovina uredi kodo

Industrijski planinarjenje je težko, a precej razburljivo. Jasno se spominjam tistega dne, ko sem prvič "visel ven" na visoki stavbi. Sem bil učenec in znalec, ki se je šele začel ukvarjati z visokošolskim delom, je predlagal, da poskusim. Da bi preveril, ali sem pripravljen, me je pripeljal do pokrova 24-zgodovinskega nebotičnika, izdal sistem, ga zavaroval in rekel: "Sprehodi". Po nekaj dvomih sem stopil s strehe na ogrodje in sedel na posebnem stojalu. Kasneje sem se naučil, da normalno ljudje postopoma povečujejo svojo višino: najprej dvonadstropno hišo, nato višje in višje. Toda zahvaljujoč temu testu sem takoj zamudil več stopenj usposabljanja in takoj začel resno delo, ki ga zaupajo le izkušeni plezalci.

Industrijski planinarjenje

Industrijski
planinarjenje

Gradbeno podjetje "Vertical" je specializirano za industrijsko planinarjenje in deluje že 17 let v Moskvi in ​​Moskvi. Z leti smo pridobili bogate izkušnje z različnimi, vključno z zahtevnimi in edinstvenimi naročili.

Industrijski planinarjenje

Hkrati je lahko narava dela, ki jo opravi pajek, popolnoma raznolika (različne vrste oblikovanja, sanacija, izolacija, montaža, demontaža, varjenje, lakiranje, namestitev plošč itd.).

Industrijski planinarjenje

Industrijski plezalci

Industrijski planinarjenje (promalp) je glavna storitev podjetja "CLAMPS", tehnologije visokokakovostnega dela, v katerem je delovno mesto doseženo z dvigom ali spuščanjem vrvi. Stroški storitev so veliko cenejši od uporabe letalskih ploščadi ali odrov. Pogosto se zahteva industrijski turizem v pogojih, kjer je nemogoče uporabljati posebno opremo.

Industrijski planinarjenje

Lastna dejavnost: industrijski planinarji od strokovnjakov

Naloga industrijskega planinarjenja je kvalitativno opraviti delo, ki ga lahko tradicionalno uporabljajo dolgo ali drago ali sploh ni mogoče. Na primer, naredili smo popoln remont dimnika OOO LUKOIL-Uralnefteprodukt. Če je zunaj še vedno mogoče delati, recimo, z električnim dvigalom, ki pa bi močno udaril v žepu stranke, je edini način za opravljanje dela znotraj cevi industrijski planinarjenje. To počnemo.