Igra konstruktorja mosta

Gradnja 0 Comments
Igra konstruktorja mosta

Game Bridge Constructor online

Opis spletne igre "Bridge Constructor". Zasvojenost puzzle igra, v kateri morate, da se vaš zrakoplov vzpenja, hkrati, tako da nič ne pride ven z njim.

Poli most

Po izpustu in konstruktorju mostu je gradnja mostu postala zelo pomembna in priljubljena, čeprav je v obstoječem žanru precej problematično, da so razvijalci igre Poly Bridge izdelali izdelek, ki močno presega kakovost svojih tekmecev. Podlaga je enaka kot v drugih podobnih projektih – poznate sebe, gradite mostove od točke A do točke B, jih okrepite, jih naredite primerne za več prometa in tako naprej.

Zgradite mostove

Bridge Constructor Portal je odlična igra za Android, ki je postala hibrid priljubljenih iger Portal in Bridge Constructor. V tej igri boste igrali vlogo zaposlenega v raziskovalnem laboratoriju naravnih portalov, kjer bo vaša naloga graditi mostove, graditi rampe in druge predmete v 60 različnih komorah, kjer bodo izvedene nadaljnje raziskave in moški lahko varno gredo na celotno razdaljo na svojih strojih. Uporabite v akciji številne pripomočke v obliki odbojnega gela, pospeševalnega gela, zračnih plošč, kock in še več, da bi obvozili turre, laserje in jame s kislino. Izpolnite vse izzive igre in rešite zahtevne uganke, ki temeljijo na zakonih fizike.

Igra konstruktorja mosta

Bridge game №1

Bridge Constructor vam daje priložnost, da postanete arhitekt, ki se ukvarja z gradnjo mostu. Igra ima veliko stopenj, ki vas bodo vzele dolgo časa. Morali boste zgraditi mostove čez daleč, reke, kanjone. Po izgradnji boste s pomočjo različnih avtomobilov testirali moč vaših kreacij. Za razliko od prvega dela ni nobenih omejitev glede materialov, denarja in časa. V svoji domišljiji lahko popolnoma oprostite. Igra ima več ravneh: mesto, kanjon, plažo, gore in hribe. Vsak od njih vsebuje 8 stopenj.

Igra konstruktorja mosta

Pregled portala Bridge Constructor

Edina težava je, da so se vse te stvari pojavile na portalu 2. Razumeš, da? Valve ni dal avtorjem oblikovalca, da izumijo nekaj novega ali pa sami niso poskušali – to ne spremeni bistva.