Hiša žlindre prednosti in slabosti

Stroški 0 Comments
Hiša žlindre prednosti in slabosti

Prednosti in slabosti gradnje hiš iz blokov

Območje gradnje trenutno ima ustrezne zmožnosti in prednosti, saj se bodo tehnologije ustvarjanja, materiali izboljšali in znanje mojstra bo doseglo povsem novo raven.

Hiša žlindre prednosti in slabosti

Hiša greznice, prednosti in slabosti take strukture!

Na začetku je bila žlindra uporabljena kot osnova v žlindrih – proizvod, ki ostane pri zgorevanju v plavžnih pečeh. Sčasoma se je začela spreminjati sestava baze. Sodobno blato lahko vsebuje granitno presejanje, opeke, ekspandirane gline, ruševine, perlit, pepel, žlebič, žagovina, žlindra, utrjeni cement, beton. Hkrati cement, pesek, glina, gips, plastificirni dodatki delujejo kot vezavni element. Pravilno izbrane komponente, obdelane z vibropresiranjem na posebni napravi za vibracijsko litje, vodijo k proizvodnji industrijskega bloka (slika 1). Proizvodnja tega materiala je možna tudi na obrtniški način z lesenimi ali kovinskimi oblikami (slika 2). Če želimo graditi hišo blokov, so prednosti in slabosti takšne strukture lastniki med operacijo, zato je vse potrebno vnaprej.

Hiša žlindre prednosti in slabosti

hiša shlakolitoy – pasti

Žlindro beton se aktivno uporablja na različnih področjih gradnje. To je posledica številnih dejavnikov, od katerih so glavni sprejemljivi stroški materiala in visoke stopnje, ki so prednostne naloge pri gradnji in nadaljnjem obratovanju objektov.

Hiša žlindre prednosti in slabosti

Hiša blokov – 100-letna garancija, časovno preverjena

Bloke lahko delate samostojno in v industrijskih pogojih. V prvem primeru je nemogoče storiti brez vibrooblikovalnega stroja ali vibrirajoče mize, saj je tehnološki pogoj za pridobitev blokov vencev metoda vibropresiranja. Takšna "domača" proizvodnja je smiselna, če imate veščine in majhno gradnjo: zasebno hišo, garažo, gospodarske prostore.

Hiša žlindre prednosti in slabosti

Prednosti in slabosti shakolyted hiše

Trenutno obstaja veliko različnih gradbenih materialov. Vsi imajo svoje prednosti in slabosti. In mnogi ljudje, ki želijo zgraditi svoj dom, se postavlja vprašanje, iz katerega je bolje zgraditi hišo? Relativno pred kratkim se je na trgu gradbenih materialov pojavil material, kot je blazinice.