Hipoteke v drywall pod stretch strop

Kako narediti 0 Comments
Hipoteke v drywall pod stretch strop

Kako namestiti strop stropa na steno mavčne plošče – 3 učinkovite in dostopne možnosti

Ta članek je namenjen tistim, ki želijo združiti mavčne plošče na stropu z napenjanjem platna. Ta kombinacija je mogoča s skladnostjo s tehnologijo namestitve. Če želite pojasniti bralcu, kako pravilno izvajati to, vam bom povedal o treh možnostih za pritrditev stropnega stropa na stene mavčnih plošč.

Hipoteke v drywall pod stretch strop

Hipoteke za pritrditev stropa

Dober dan vsem.
Prosim za nasvet.
Na kovinskem ogrodju preklopim steno mavčne plošče. Načrtujem, da bom postavil suspendiran strop (ne jaz, temveč najti strokovnjake).
Vprašanje je, kako narediti hipoteko za pritrditev vodnika za strop stropa.
Sedaj na obstoječem stropnem profilu PN 50×40. Če je isti profil pritrjen na stenske profile vzdolž celotne dolžine stene, je to dovolj, če ga postavite s stranico 50 mm navpično in naredite rezanje na križiščih z regali?
Vnaprej hvala za izobraževalni program!

Hipoteke v drywall pod stretch strop

Hipoteka za strop strop – pomemben element

Po svoji priljubljenosti je ta vrsta konča že zasidrana s konstrukcijami suhih zidov. Zelo pogosto lahko najdete kombinacijo teh dveh materialov. Ampak pri nameščanju stropa stropa v drywall, morate upoštevati nekatere funkcije.

Hipoteke v drywall pod stretch strop

Okrepite zidove mavčnih plošč pod stropnimi stropi

V sodobni notranjosti design igra pomembno vlogo drywall. Najpogosteje se uporablja za izravnavo sten po celotni hiši. Hkrati pa gre tudi s stropi, kot so stretch.

Hipoteke v drywall pod stretch strop

Vgrajen pod spuščenim stropom – kako namestiti?

V tem članku razmišljamo, kaj je hipoteka pod spuščenim stropom? Dobro predstavljene nove oblikovalske ideje same po sebi spodbujajo številne prijetne občutke in veliko pozitivnih čustev med potencialnimi lastniki ekskluzivnih notranjosti. Namestitev spuščenega stropa za kupca postane tudi zelo pričakovan dogodek, saj po ogledu različnih promocijskih materialov in branju spletu z veliko fotografijami končnih izdelkov pričakuje, da v njegovem primeru namestitev napetosti ne bo nič manj spektakularna. Stranka ima pravico pričakovati to, ker plača denar in porabi energijo.