Heterogeni linolej

Debelina 0 Comments
Heterogeni linolej

Heterogena učinkovitost linoleja

Zdaj so časi drugačni. Cene so se zvišale in celoten denar se je zmanjšal. Ljudje so začeli šteti vsak peni. In oh, čudež! Izkazalo se je, da heterogeni komercialni premazi PVC niso nič slabši, temveč cenejši, dva in trikrat.

Heterogeni linolej

Heterogeni ali homogeni linolej? Kaj to pomeni?

Homogeni linolej je enakomerno po celotni debelini platna. Debelina homogenih prevlek je običajno 1,5-3 mm. Risba na takšnih premazih je precej preprosta: trdna, granularna, pod "marmorjem" itd. Ta linolej se uporablja na območjih z visokimi obratovalnimi obremenitvami: v trgovinah, letališčih, hodnikih, ceremonialnih itd.

Heterogeni linolej

Komercialni heterogeni linolej

Komercialne heterogene talne obloge so namenjene za talne obloge v prostorih z visoko stopnjo terena. Povečana zaščita PVC – plast in kompaktna podlaga zagotavljata visoko odpornost proti obrabi linoleja in najdaljšo možno ohranitev prvotnega videza tal. Ta linolej med obratovanjem ne zahteva dodatnih stroškov oskrbe. Indikatorji požara in higienske varnosti komercialnih heterogenih premazov TARKETT in izpolnjujejo vse zahteve.

Heterogeni linolej

Kaj je heterogeni linolej in razlike iz homogenih

Mnogi ljudje, ko se prvič soočajo z izbiro linolejskega premaza, so izgubljeni v velikem številu različnih izrazov, oznak in GOST-ov. Posebej pogosto obstajajo takšni pojmi kot homogeni in heterogeni linolej. V tem članku vam bomo povedali, kaj je to – heterogeni linolej in opisati njegove značilnosti.

Heterogeni linolej

Komercialni heterogeni linolej

Heterogeni linolej je vsestranski material za končno obdelavo. Struktura heterogenega linoleja vključuje od 2 do 6 slojev, debelina pa 6 mm. Osnova heterogenega linoleja je steklena vlakna. V odvisnosti od kompleksnosti in kakovosti linoleja je njegova struktura od 1 do 6 slojev PVC, substrat iz naravnega materiala, netkanih vlaken ali penastega PVC. Za razliko od homogenega, heterogenega PVC linoleja je na tisoče barv, in proizvajalci ponujajo velik izbor svojega oblikovanja, za vsak okus. Ta talni material se uporablja na območjih z največjo prepustnostjo in obremenitvijo.